Coeliakie en donuts

Coeliakie en donuts zijn vaak geen goede combinatie, maar vanaf nu wel! Coeliakie is een auto-immuunziekte die zich uit na het eten van gluten. Elke vorm van gluten eten is dus niet handig. Wat doe je als je coeliakie hebt en toch een keer een lekkere donut wilt eten?

JJ Donuts heeft goed nieuws voor iedereen met coeliakie. JJ Donuts verkoopt vanaf nu Vegan en Glutenvrije donuts.

Veilig

Coeliakie en donuts: heb jij coeliakie en hunker jij naar een donut? Wil jij genieten van een super lekkere donut, maar kon je dit nooit doen in Nederland omdat veel lekkernijen gluten bevatten? Niet getreurd: vanaf nu kun jij met een gerust hart genieten van een donut.

De Vegan en Glutenvrije donuts van JJ Donuts worden in een speciale glutenvrije bakkerij gemaakt.  Wij weten dat dit zeer nauw komt vanwege de gevolgen die het eten van gluten kan hebben. We besteden daarom grote zorg om de donuts helemaal glutenvrij te produceren in een bakkerij waar niet met andere glutenhoudende producten wordt gewerkt. De ruimte waarin deze Vegan en Glutenvrije donuts worden gemaakt wordt alleen voor deze producten gebruikt. Uiteraard zorgen we er ook voor dat er geen gluten meegenomen worden van andere producten aan onze handen. Daarnaast worden ze apart verpakt verstuurd, zodat ook hier niets fout kan gaan. Ze zijn hierdoor 100% glutenvrij en veilig voor iedereen met coeliakie.

Veganistisch

De Vegan en Glutenvrije donuts zijn daarnaast uitermate geschikt voor iedereen die veganistisch eet. We gebruiken het maken van de donuts alleen maar plantaardige ingrediënten. Er wordt geen ei, lactose, melk of andere dierlijke producten gebruikt.

Vrij van noten en suiker

Verder zijn de Vegan en Glutenvrije donuts vrij van suiker en vrij van noten. Dit maakt ze geschikt voor iedereen met een notenallergie, zoals pinda-allergie, of mensen die zonder suiker willen eten.

Bekijk onze Vegan en Glutenvrije donuts
JJ Donuts - Coeliakie en donuts

Heb jij na het zien van onze Vegan en Glutenvrije donuts nog vragen over coeliakie en donuts? Neem gerust contact op met JJ Donuts.

Probeer onze donuts zelf en laat je verrassen door de heerlijke smaken.