De Donut Wall – super leuk voor elk soort feest

Organiseer jij binnenkort een feest of een evenement en wil jij eens wat anders doen dan de normale taartjes bij de koffie? Dan is een Donut Wall wellicht iets voor jou!

Een donut wall is, zoals de naam eigenlijk al zegt, een muur van donuts. Het idee is om een plaat met haken te maken om hier donuts aan te hangen en zo een mooie én lekkere eyecatcher te maken. Omdat het iets heel anders is dan wat de meeste mensen normaal zien op een feestje of evenement, kan je met een donut wall rekenen op vele positieve reacties en complimenten. Gasten kunnen zelf pakken wat ze lekker vinden, wat ook nog eens makkelijk en snel is.

Een donut wall is de smaakmaker op jouw feestje! Super leuk en geeft kleur aan onder andere:

  • Bruiloft,
  • Een evenement,
  • Kinderfeestje,
  • Verjaardag,
  • Babyshower,
  • Housewarming party
  • en meer. Jouw fantasie is de enige limiet.

Kortom een donutwall is breed inzetbaar en succes gegarandeerd! Laat iedereen zelf zijn of haar favoriete donut kiezen en kleedt jouw gelegenheid aan op de best mogelijke manier.

Het leuke aan een donutwall is dat jij hem precies zo kan maken als jij wilt. Elke kleur, tekst en hoeveelheid haken voor de donuts is mogelijk. Het hoeft ook niet groot te zijn, je kunt al een wall maken bijvoorbeeld 30 x 40cm voor 9 donuts.

JJ Donuts zorgt er vervolgens voor dat de donuts aan de muur precies passen bij jouw thema en jouw wensen.

Social Media

Naast dat een donut wall gewoon de smaakmaker is op elk feestje, is het ook een echte blikvanger. We zien dan ook dat deze trend erg zichtbaar is op bijvoorbeeld Instagram, Pinterest en Facebook.

JJ Donuts - Donut Wall

De donut wall van Laura en haar man, gemaakt voor hun feestje en volgehangen met de donuts van JJ Donuts. Deze wall stond garant voor een stortvloed aan complimenten over hoe het geheel eruit zag én hoe de donuts smaakten.