Zoek jij de lekkerste traktatie? Probeer een donut traktatie!

De verjaardag van een kind is een speciale dag. Uiteraard moet dit ook op school gevierd worden met een overheerlijke traktatie. En wat is er beter dan een donut traktatie!

Bij JJ Donuts bestel jij gemakkelijk online de ideale traktatie voor de verjaardag van jouw kind. Je kunt bij ons jouw donuts helemaal zelf samenstellen en afstemmen op de jarige. Zorg ervoor dat de verjaardag van jouw kind onvergetelijk wordt en bestel jouw donuts bij JJ Donuts.

Wil jij trakteren voor je verjaardag?

Wil jij trakteren omdat je afscheid neemt?

Wil jij trakteren om een geboorte kenbaar te maken, of juist om de zwangerschap mede te delen?

Wil je trakteren om iemand anders te bedanken?

Of wil je gewoon zomaar wat lekkers trakteren om je waardering te laten blijken?

Dan kan je bij JJ Donuts terecht met een breed assortiment aan kant en klare donut traktaties. Voor elke gelegenheid hebben wij een passende donut. Deze zijn in diverse thema’s en kleuren te verkrijgen. We passen ons assortiment ook aan aan de actuele seizoenen, feestdagen en evenementen. Daarnaast kan jij bij JJ Donuts ook helemaal zelf jouw ultieme donut traktatie samenstellen. Kies jouw kleur, jouw vulling en jouw strooisel. Wil jij een leuke foto op jouw donut? Alles kan!

Alle donuts, muffins, brownies, wafels en stroopwafels worden bezorgd op het door jou gekozen adres. Wel zo handig; je kan ze dus direct op de locatie waar jij ze wilt uitdelen laten bezorgen. Al onze lekkernijen zitten in een mooie en handige doos.

Nooit meer traktatie-stress met JJ Donuts

Traktatie-stress is tegenwoordig een ding. Gelukkig heb je daar geen last van bij JJ Donuts! Met ons uitgebreide assortiment aan overheerlijke traktaties heb jij snel jouw donuts in huis en weet je zeker dat jouw traktatie in de smaak valt.

Wij helpen jou graag om wat ideeën op te doen voor jouw traktatie. Bekijk bijvoorbeeld onze Inspiratie pagina. Hier tref je allerlei foto’s van donuts die door andere mensen besteld zijn.

Kom je er nog steeds niet uit? Neem dan contact met ons op en wij denken graag met je mee. Zo kan je via Facebook chat altijd met ons chatten; we reageren doorgaans heel snel.

JJ Donuts - Donut traktatie

Wij helpen je graag!

Om het trakteren zo makkelijk mogelijk te maken voor jou, helpt JJ Donuts je graag. Zo hebben wij:

  • Handige inspiratie voor jouw traktatie;
  • Bestelgemak; handige kant en klare boxen, of juist een doe het zelf pakket welke je helemaal zelf kan samenstellen;
  • Honderden producten om uit te kiezen. Bekijk ons assortiment hier;
  • Elke lekkernij vers voor jou gemaakt;
  • Snelle leveren, op de dag en locatie waar jij wilt. Door heel Nederland en België. Geen plaats is uitgesloten van levering in deze landen.
  • Bij elk product vermelden we wat erin zit. Ook hebben we een uitgebreide ingrediënten pagina. Zo weet je precies wat je eet.