FAQ items aan het laden...
Home/Donut webshop

Bekijk al onze lekkernijen en mogelijkheden hieronder

 • De Berliner Bol box van JJ Donuts is een doos vol met heerlijke Berliner Bollen. Deze Berliner Bollen worden speciaal voor jou versierd en zijn gevuld met jam en/of nutella. De dips zijn van cerise, sinas, witte chocolade en melk chocolade. De strooisels zijn diverse hagel, hartjes en choco bolletjes.Elke doos bevat 8 Berliner Bollen.
 • Aanbieding!
  Heerlijke donut met als dip Sugar Glazed en een topping van poedersuiker. Deze donut heeft geen vulling.
 • Deze heerlijke donut heeft een dip van Appel Kruimel en een topping van Koekkruimel met Poedersuiker. De vulling van deze donut is Nutella.
 • Party Donut box

  Vanaf: €9.95
  De Party Donut box is een doos met 6 of 12 donuts voor elk feestje. Deze doos is gegarandeerd de gangmaker bij elke party! Elke donut heeft een feestelijke dip van Witte of Melk Chocolade, Cerise of Banaan en een kleurrijke een topping van gekleurde Hagel, Choco krullen of lijnen of een van onze andere strooisels. De donuts hebben een Nutella, Gele Room of Jam vulling.Kies hieronder of je een doos van 6 of 12 wilt. De prijzen zijn:
  • 6 stuks: € 9,95
  • 12 stuks: € 17,95
 • Top 6 Donut box

  Vanaf: €9.95
  De Top 6 Donut box is een doos met 6 of 12 donuts voor elke gelegenheid. De inhoud van deze doos bestaat uit onze top 6 meest verkochte donuts. Zo hoef je dus niet moeilijk te doen qua keuze, maar kan je ze eenvoudig allemaal proberen.In deze doos tref je de volgende donuts:
  • Red velvet donut
  • Appeltaart donut
  • Pistache donut
  • Cerise-kokos donut
  • Brownie donut
  • Irish coffee donut
  Kies hieronder of je een doos van 6 of 12 wilt. De prijzen zijn:
  • 6 stuks: € 9,95
  • 12 stuks: € 18,95
 • De Love in a box - Donut box van JJ Donuts is een echt juweeltje.  Wil jij jouw liefje verrassen met iets moois én lekkers? Dan is deze donut box voor jou. Want niets zegt liefde zoals iets lekkers. Deze box bestaat uit 6 donuts, allemaal gemaakt met het thema Love als uitgangspunt. Dit zie je terug in de dip, topping en jam vulling.
 • De Choco Lover Donut box is een doos met 6 of 12 heerlijke Choco Lover Donuts. Elke donut heeft een heerlijke dip van Witte of Melk Chocolade met een topping van Choco krullen of lijnen. De donuts hebben een Nutella vulling.Kies hieronder of je een doos van 6 of 12 wilt. De prijzen zijn:
  • 6 stuks: € 9,95
  • 12 stuks: € 17,95
 • De Funny Face Donut box van JJ Donuts zorgt voor een lach op elk gezicht! Geniet van deze 6 smakelijke en vrolijke donuts die elk een funny face gezichtje hebben.De donuts in de Funny Face Donut box zijn allemaal gebaseerd op het Funny Face thema, met oogjes, een kleurrijke dip en topping. De helft van de donuts zijn gevuld met Jam of Nutella.
 • Wat is er schattiger dan baby's en beertjes? Precies; zo denken wij er ook over. Daarom hebben wij de Baby Bear Mini Donut box ontwikkeld, waarbij we deze twee combineren en hiermee 20 heerlijke mini donuts maken.De Baby Bear Mini Donut box bevat 20 mini donuts, die gedipt zijn in lichtblauwe, zoete fondant. Daarna zijn ze versierd met zilver stof, grote en kleine parels en zilveren sterretjes. Je kunt zelf kiezen of je vervolgens 10 of 20 van de donuts versierd wilt hebben met een heerlijk - en super schattig - beer snoepje. De mini donuts hebben geen vulling.Deze lichtblauwe donuts zijn super leuk voor een verjaardag van een baby of peuter, of voor een originele traktatie op school. Uiteraard ook heel geschikt als cadeautje voor iemand die in verwachting is van een jongetje.
 • Wat is er schattiger dan baby's en babyvoetjes? Precies; zo denken wij er ook over. Daarom hebben wij de Baby Feet Mini Donut box ontwikkeld, waarbij we deze twee combineren en hiermee 20 heerlijke mini donuts maken.De Baby Feet Mini Donut box bevat 20 mini donuts, die gedipt zijn in helderblauwe, zoete fondant. Daarna zijn ze versierd met zilveren grote en kleine parels en zilveren staafjes. Je kunt zelf kiezen of je vervolgens 10 of 20 van de donuts versierd wilt hebben met een schattige, maar vooral lekkere babyvoetjes snoepjes. De mini donuts hebben geen vulling.Deze lichtblauwe donuts zijn super leuk voor een verjaardag van een baby of peuter, of voor een originele traktatie op school. Uiteraard ook heel geschikt als cadeautje voor iemand die in verwachting is van een jongetje.
 • De Baby's First Christmas Donut box is de ideale lekkernij voor deze kerst, voor iedereen die dit jaar de geboorte van een kindje heeft meegemaakt. Met deze kerstdonuts wens jij de kleine én familie op een leuke en lekkere manier een hele fijne kerst.De Baby's First Christmas Donut box bevat 6 super lekkere donuts, welke gemaakt zijn in de kerstkleuren rood en groen. Het strooisel is ook helemaal in hetzelfde thema, met kerstlijnen, pareltjes en vrolijke kerstsnoepjes. Daarnaast bevat één donut een plaatje met de boodschap "My first Christmas". Elke donut is ook nog eens gevuld met heerlijke jam.Optioneel kun je een kaart bijvoegen met jouw persoonlijke kerstboodschap.Probeer deze donuts zelf of verras jouw naasten met deze originele en vrolijke traktatie.Kies hieronder of jij een prachtige kerstkaart wilt toevoegen en schrijf jouw boodschap. Wij zorgen ervoor dat de ontvanger jouw boodschap ontvangt.Deze donut box is ook verkrijgbaar met 4 of 12 donuts in plaats van de standaard 6. Wil je een ander aantal? Kies dit ook hieronder.
 • De Boy or Girl Mini Donut box van JJ Donuts is de perfecte doos vol lekkernijen voor een Gender Reveal Party. Er is in onze ogen geen betere of lekkerdere manier om jouw vrienden en familie te laten weten of het een jongetje of een meisje wordt. Niet alleen zijn deze mini donuts een heerlijke traktatie, ook brengen ze sfeer bij elke gelegenheid.De Boy or Girl Mini Donut box bevat 20 kleurrijke mini donuts. Een deel hiervan is gedipt in blauwe fondant en een deel in roze fondant. Al deze donuts zijn vervolgens versierd met bijpassende gekleurde hagel, pareltjes en hartjes snoepjes. Daarnaast zijn 3 donuts gedipt in witte chocolade. Hiervan hebben er 2 een gezichtje van een jongetje en een meisje, en 1 een eetbare afbeelding met de vraag "Girl or Boy?". Deze mini donuts hebben geen vulling.Wil je met de donuts bekend maken of het een jongetje of een meisje wordt, dan kun je deze box ook in de blauwe of roze variant kopen. Je krijgt dan allemaal gekleurde donuts met passende versiering, op 2 na. Deze twee zijn wit met een gezichtje en een eetbare afbeelding die weergeeft dat het een Boy of Girl is.Probeer ze zelf en maak jouw Gender Reveal Party er een om nooit te vergeten!
 • All I want for Christmas is... Donuts! Met onze kerstdonuts haal jij een originele en vooral lekkere traktatie in huis voor de kerst. De Christmas Tree Mini Donut box bevat 20 mini donuts in het kerstthema en vormen samen een kerstboom. Zo zijn ze een aantal gedipt in de kleur wit en de rest in groentinten, die samen een Christmas Tree vormen. Deze groene donuts zijn uiteraard, net als een echte kerstboom, versierd met allemaal leuke kerstsnoepjes en lijnen. Ook zit er een kerstster op! De witte mini donuts zijn bestrooid met kokos voor het sneeuw effect.De mini donuts uit de Christmas Tree Mini Donut box hebben geen vulling.Ervaar zelf hoe leuk deze mini donuts zijn voor de kerstdagen.Optioneel kun je een kaart bijvoegen met jouw persoonlijke kerstboodschap. Extra leuk om iemand een fantastische kerst te wensen! Denk aan collega's, vrienden, familie of een ander bijzonder iemand. Dit is de lekkerste en meest leuke kerstboodschap :-)
 • De Deep Purple Gold Mini Donut box combineert twee prachtige kleuren tot een fraai en vooral lekker geheel; paars en goud. Deze complementaire kleuren zorgen voor een lust voor het oog en een smaaksensatie in je mond.In de Deep Purple Gold Mini Donut box zitten 20 heerlijke mini donuts. Elke donut is gedipt in een diep paarse fondant dip, welke lekker zoet is van smaak. Vervolgens is elke donut rijkelijk versierd met gouden hagel, gouden parels, gouden rocks of gouden poeder. Zo krijg je een top mix tussen deep purple en gold. Deze mini donuts hebben geen vulling.Probeer deze mooie donuts zelf en ervaar hoe lekker gouden traktaties kunnen zijn!
 • Event Mini Donut box

  Vanaf: €19.95
  Wil jij de ultieme lekkernij voor jouw event? Dan is de Event Mini Donut box van JJ Donuts iets voor jou. Met deze box haal jij 20 heerlijke mini donuts naar jouw evenement. Verras jouw gasten met een originele en lekkere traktatie voor bij de koffie, of gewoon als welkomstgeschenk. Succes gegarandeerd!De Event Mini Donut box is super leuk voor elk evenement omdat je de donuts helemaal zelf kunt opmaken. We hebben diverse gekleurde dips en versieringen, zodat de donuts altijd bij jouw evenement passen. Ook kun je ervoor kiezen om jouw (bedrijfs)logo of een afbeelding op de donut te laten drukken. Uiteraard gewoon eetbaar. Zo maak jij zeker indruk met de lekkernij op jouw event. Probeer het zelf!Kies hieronder hoe jij jouw box wilt maken. Alleen het toevoegen van een logo/afbeelding wijzigt de prijs:
  • zonder logo/afbeelding: € 19,95
  • met logo/afbeelding: € 24,95
 • De Gold Dust - Silver Dust Donut box is een heerlijke, blinkende traktatie voor iedereen die van donuts en/of bling houdt. Deze box bestaat uit 6 donuts, welke versierd zijn met gold of silver dust. Niet alleen prachtig om te zien, maar ook nog eens verschrikkelijk lekker!Je hebt de keuze uit twee opties:
  • De Gold Dust donut box, waarbij de 6 donuts gedipt zijn in cerise en bestrooid met goud.
  • De Silver Dust donut box, waarbij de 6 donuts zijn gedipt in witte chocolade en bestrooid met zilver.
  De donuts hebben geen vulling. Verras iemand die dol is op bling, of bestel de Gold Dust - Silver Dust Donut box voor jezelf als heerlijk verwenmomentje.
 • All I want for Christmas is... Donuts! Met onze kerstdonuts haal jij een originele en vooral lekkere traktatie in huis voor de kerst. De Ho Ho Ho Mini Donut box bevat 20 mini donuts in het kerstthema. Zo zijn ze allemaal gedipt in de kleuren rood, groen en wit en is de versiering helemaal passend. 5 van de donuts hebben een super leuk kerst snoepje. Deze mini donuts hebben geen vulling.De Ho Ho Ho Mini Donut box is ideaal voor kinderen. Met de vrolijke snoepjes weetje zeker dat jouw kids super tevreden zullen zijn. Als extra verrassing kun je ervoor kiezen om deze box met een (plastic) kinder-kerstring van de Kerstman of Rudolf erbij te doen. Een klein leuk cadeautje voor jouw kleine.Ervaar zelf hoe leuk deze mini donuts zijn voor de kerstdagen.Kies of jij een doos met of zonder ring wilt. Optioneel kun je een kaart bijvoegen met jouw persoonlijke kerstboodschap. Extra leuk om iemand een fantastische kerst te wensen!
 • Vier jij binnenkort een jubileum? Is er een echtpaar in jouw omgeving binnenkort zoveel jaar getrouwd? Werkt er een collega 25 jaar bij het bedrijf? Bestaat de organisatie zelf 10 jaar?Dan is de Jubileum Mini Donut box iets voor jou! Deze super leuke donut box bevat 20 mini donuts, welke allemaal een eetbare afbeelding met een getal hebben. Je kunt zelf kiezen welk getal én welke kleur donuts je wilt (allemaal dezelfde kleur). Zo maak jij de perfecte traktatie voor elk soort jubileum. De mini donuts zijn verder versierd met bijpassende vrolijke hagel.Verras de gasten op het jubileum met een originele lekkernij en probeer deze heerlijke mini donuts met de Jubileum Mini Donut box.
 • Kerst 4st Donut box

  Vanaf: €8.95
  De Kerst 4st Donut box is de handige en heerlijke traktatie voor deze kerst. Voor iedereen die niet gelijk een grote doos vol donuts wil bestellen, maar toch wil genieten van onze verrukkelijke kerstdonuts, is er deze box met 4 kerstdonuts.De Kerst 4st Donut box bevat 4 super lekkere donuts, welke gemaakt zijn in de kerstkleuren rood en groen. Het strooisel is ook helemaal in hetzelfde thema, met kerstlijnen, pareltjes en vrolijke kerstsnoepjes. Daarnaast bevat één donut een chocolaatje met de boodschap "Prettige Feestdagen". Elke donut is ook nog eens gevuld met heerlijke jam.Optioneel kun je een kaart bijvoegen met jouw persoonlijke kerstboodschap. Ook kun je ervoor kiezen om twee donuts te versieren met het kerstchocolaatje.Probeer deze donuts zelf of verras jouw naasten met deze originele en lekkere traktatie.Kies hieronder of jij een prachtige kerstkaart wilt toevoegen en schrijf jouw boodschap. Wij zorgen ervoor dat de ontvanger jouw boodschap ontvangt.
 • All I want for Christmas is... mini donuts! Met onze mini kerstdonuts haal jij een originele en vooral lekkere traktatie in huis voor de kerst. De Kerst 4st Mini Donut box bevat 4 heerlijke mini donuts in het kerstthema, allemaal gemaakt in de kleuren rood, groen en wit. Elke mini donut is verder versierd met kerststrooisel van pareltjes en kerstsnoepjes.De mini donuts uit de Kerst 4st Mini Donut box hebben geen vulling.Ervaar zelf hoe leuk deze mini donuts zijn voor de kerstdagen. Optioneel kun je een kaart bijvoegen met jouw persoonlijke kerstboodschap. Extra leuk om iemand een fantastische kerst te wensen! Denk aan collega's, vrienden, familie of een ander bijzonder iemand. Dit is de lekkerste en meest leuke kerstboodschap.
 • De Kerst Basic Donut box van JJ Donuts is de lekkerste traktatie tijdens de kerstdagen. Met deze donuts haal jij de kerstsfeer in huis en geniet je tijdens de gezelligste dagen van het jaar van een originele en vooral heerlijke lekkernij.Deze donut box is niet alleen leuk voor jezelf of vrienden en familie, maar ook een origineel cadeautje voor zakenrelaties of medewerkers. Wens iemand anders een fijne kerst en verwen ze met deze heerlijke traktatie! Je kunt ook een kerstkaart toevoegen met jouw eigen persoonlijke kerstboodschap.De Kerst Basic Donut box bevat 6 super lekkere donuts, welke gemaakt zijn in de kerstkleuren rood, groen, wit en donkere chocolade. Het strooisel is ook helemaal passend, met pareltjes, lijnen en kerstsnoepjes. Daarnaast bevat één donut een kerst chocolaatje. Deze donuts hebben geen vulling.Kies hieronder of jij een prachtige kerstkaart wilt toevoegen en schrijf jouw boodschap. Wij zorgen ervoor dat de ontvanger jouw boodschap ontvangt.Deze donut box is ook verkrijgbaar met 4 of 12 donuts in plaats van de standaard 6. Wil je een ander aantal? Kies dit ook hieronder.
 • Kerst Brownie Pops

  Vanaf: €9.95
  Kerst Brownie Pops zijn een nieuwe, originele en vooral super lekkere traktatie die is overgewaaid uit Amerika. Bij JJ Donuts kun jij een van de eerste in Nederland zijn om deze lekkernij te proberen tijdens de kerstdagen.De Kerst Brownie Pops is een doos met 8 heerlijke brownies op een stokje. Uiteraard helemaal versierd om je in de kerstsfeer te brengen. De brownies zijn chocolade brownies en de versiering bestaat uit zoete fondant lijnen of een dip, aangevuld met kerststrooisel van pareltjes, kerststerren en kerstbomen.Probeer deze unieke lekkernij zelf en laat je verrassen.Helemaal leuk is dat je de Kerst Brownie Pops ook aan iemand anders kunt geven met een mooie kerstkaart erbij. Zo geef jij een vriend, familielid, collega of zakenrelatie een originele kerstwens!Kies hieronder of jij een prachtige kerstkaart wilt toevoegen en schrijf jouw boodschap. Wij zorgen ervoor dat de ontvanger jouw boodschap ontvangt.
 • Kerst Cake Pops

  Vanaf: €22.95
  Kerst Cake Pops zijn een nieuwe, originele en vooral super lekkere traktatie die is overgewaaid uit Amerika. Bij JJ Donuts kun jij een van de eerste in Nederland zijn om deze lekkernij te proberen tijdens de kerstdagen.De Kerst Cake Pops is een doos met 20 heerlijke mini muffins op een stokje. Uiteraard helemaal versierd om je in de kerstsfeer te brengen. De muffins zijn deels chocolade muffins en deels vanille muffins. De versiering bestaat uit zoete fondant lijnen of een dip met lijnen, aangevuld met kerststrooisel van pareltjes, kerststerren en kerstbomen.Probeer deze unieke lekkernij zelf en laat je verrassen.Helemaal leuk is dat je de Kerst Cake Pops ook aan iemand anders kunt geven met een mooie kerstkaart erbij. Zo geef jij een vriend, familielid, collega of zakenrelatie een originele kerstwens!Kies hieronder of jij een prachtige kerstkaart wilt toevoegen en schrijf jouw boodschap. Wij zorgen ervoor dat de ontvanger jouw boodschap ontvangt.
 • Kerst Donut box

  Vanaf: €13.95
  De Kerst Donut box van JJ Donuts is de lekkerste kerstwens voor deze kerst! Wens jouw relatie met deze donuts een heerlijke kerst. Optioneel kun je een kaart bijvoegen met jouw persoonlijke kerstboodschap.Deze donut box is perfect voor jouw zakenrelaties, voor medewerkers of gewoon voor vrienden en familie. Wens iemand anders een fijne kerst en verwen ze met deze heerlijke traktatie!De Kerst Donut box bevat 6 super lekkere donuts, welke gemaakt zijn in de kerstkleuren rood, groen en wit. Het strooisel is ook helemaal in hetzelfde thema, met pareltjes, lijnen, choco bolletjes en kerst- chocolaatjes en snoepjes. Daarnaast bevat één donut een prachtig chocolaatje met de boodschap "Prettige Feestdagen". Elke donut is ook nog eens gevuld met heerlijke jam.Kies hieronder of jij een prachtige kerstkaart wilt toevoegen en schrijf jouw boodschap. Wij zorgen ervoor dat de ontvanger jouw boodschap ontvangt.Deze donut box is ook verkrijgbaar met 4 of 12 donuts in plaats van de standaard 6. Wil je een ander aantal? Kies dit ook hieronder.
 • Kerst Gift Donut box

  Vanaf: €14.95
  De Kerst Gift Donut box van JJ Donuts is het leukste kerstcadeau tijdens de kerst! Wens iemand een fijne en vooral heerlijke kerst met deze donuts. Optioneel kun je een kaart bijvoegen met jouw persoonlijke kerstboodschap.Deze donut gift box is perfect voor jouw zakenrelaties, voor medewerkers of gewoon voor vrienden en familie of natuurlijke voor jezelf. Wens iemand een prachtige kerst en verwen ze met deze heerlijke traktatie!De Kerst Gift Donut box bevat 6 super lekkere donuts, welke gemaakt zijn in de kerstkleuren rood, groen en wit en donkerbruin. Het strooisel is ook helemaal in hetzelfde thema, met kerststerren, pareltjes, lijnen en kerstsnoepjes. Daarnaast bevat één donut een prachtig chocolaatje met de boodschap "Prettige Feestdagen" en is één donut versierd met een kerstboom van lijnen. Elke donut is ook nog eens gevuld met heerlijke jam.Kies hieronder of jij een prachtige kerstkaart wilt toevoegen en schrijf jouw boodschap. Wij zorgen ervoor dat de ontvanger jouw boodschap ontvangt.Deze donut box is ook verkrijgbaar met 4 of 12 donuts in plaats van de standaard 6. Wil je een ander aantal? Kies dit ook hieronder.
 • Kerst Muffin mix box

  Vanaf: €17.95
  Met de Kerst Muffin mix box van JJ Donuts haal jij de kerstsfeer in huis via 6 overheerlijke muffins. Deze muffins smaken niet alleen lekker, maar zien er ook nog eens prachtig en vooral kerstig uit!De Kerst Muffin mix box is een mixbox van chocolade en vanille muffins. Elke muffin is rijkelijk versierd met fondant dip en lijnen. Daarnaast is elke muffin versierd met strooisel en kerstsnoepjes. Een van de muffins heeft tot slot een lekker chocolaatje met de boodschap "Prettige Feestdagen".Deze muffins zijn niet alleen leuk voor jezelf, maar ook een mooi kerstcadeau voor familie, vrienden of zakelijke relaties. Je kunt er ook een originele kerstkaart bij bestellen, waarop je jouw boodschap kunt laten drukken. Verras iemand met deze unieke kerst-lekkernij en wens hem of haar zo een heerlijke kerst!Kies hieronder of jij een prachtige kerstkaart wilt toevoegen en schrijf jouw boodschap. Wij zorgen ervoor dat de ontvanger jouw boodschap ontvangt.
 • Heb jij regelmatig een vergadering of andere zakelijke meeting? Organiseer jij een evenement? Dan wil je natuurlijk iets lekkers én origineels op tafel zetten. Dat doe je met de Meeting en Event Mini Donut box van JJ Donuts. De Meeting en Event Mini Donut box is een mooie zakelijke doos met 20 mini donuts. Gedipt met een van onze kleurrijke dips en afgewerkt met diverse strooisels zet jij zeker iets moois op tafel!De Meeting en Event Mini Donut box leent zich ook uitstekend voor een foto, of huiskleuren of met een logo. Hieronder bieden wij de mogelijkheid om jouw doos met donuts te laten maken in de kleuren van jouw bedrijf, of met jouw bedrijfslogo.Kies eerst of je de donuts gepersonaliseerd wilt, of dat je een van onze standaard boxen wilt bestellen. Je kan bij de standaard donuts kiezen uit een doos met 5 soorten donuts (4 donuts per soort), of met 10 soorten (2 donuts per soort).
  • 5 soorten: € 17,95
  • 10 soorten: € 19,95
  Gepersonaliseerde donuts kosten ook € 19,95. Let op, alle 20 donuts worden in de kleuren van  jouw bedrijf gepersonaliseerd als je voor deze optie kiest. Uiteraard maken wij er wel een super leuke en mooie verzameling van.Wanneer je graag een logo op jouw donuts wilt, kost de gehele doos € 25,95. Hiervoor worden alle 20 mini donuts met jouw logo versierd.
 • Heb jij binnenkort een vergadering of andere meeting? En wil jij hier eens wat anders op tafel zetten? Begin elke vergadering of meeting goed met de donuts van JJ Donuts. In onze Meeting Mini Donut box zitten 20 heerlijke mini donuts die ervoor zorgen dat jouw meeting goed begint.De Meeting Mini Donut box is ideaal voor zakelijke besprekingen en wordt aangeboden in 2 varianten. Elke box is vol variatie, zodat iedereen in de meeting een lekkernij kan pakken die bij hem of haar past.Box 1 heeft 20 mini donuts, waarvan 4 met pistache, 4 chocolade met choco krul, 4 sinas met witte choco lijnen, 4 cerise met roze kruim en 4 limoncello met snoep.Box 2 heeft ook 20 mini donuts, waarvan 4 choco met lijnen, 4 banaan met choco bolletjes, 4 witte chocolade met choco krullen, 4 chocolade met nootjes en 4 red velvet.Kies jouw favoriet en probeer ze vandaag nog!
 • Lekker en vrolijk, dat is de Mickey Mini Donut box van JJ Donuts. Een doos vol met 20 felgekleurde mini donuts zorgen ervoor dat je zeker zelf vrolijk wordt.In de Mickey Mini Donut box vind je 20 donuts die gedipt zijn in de kleuren geel, oranje, wit, blauw en roze. Heerlijke zoete fondant zorgt voor een smaaksensatie in je mond! De donuts zijn allemaal ook versierd met mini pareltjes en kleine snoepjes van de welbekende en iconische muis Mickey.Deze donuts zijn super leuk voor iedereen die gek is op de figuurtjes van Disney en een feestje houdt. Ook super om mee te trakteren.Probeer ze zelf!
 • De Mint Mini Donut box is de ideale traktatie voor iedereen die van mintsmaak, oftewel munt houdt. Deze donut box is gevuld met 20 heerlijke mini donuts, welke allemaal gedipt zijn in mintfondant. Dit geeft een fijne, frisse smaak die je niet veel tegenkomt bij donuts.Alle mini donuts zijn vervolgens ook nog versierd met passende strooisels, zoals kokos, witte hagel, witte pareltjes, witte snoepjes en muntsnoepjes. Dit zorgt voor een prachtig geheel van groen en wit, wat ook nog eens ontzettend lekker is.Probeer deze mooie donuts in de Mint Mini Donut box zelf en ervaar hoe lekker mintsmaak kan zijn in deze unieke traktatie.
 • De Pastel Galerij Mini Donut box is een doos vol heerlijke mini donuts in diverse prachtige, zachte pastelkleuren. Niet alleen heel mooi om naar te kijken, maar ook vooral super lekker! Deze donut box is super voor heel veel verschillende gelegenheden, zoals zakelijke bijeenkomsten, feestjes en bruiloften.In de Pastel Galerij Mini Donut box zitten 20 mini donuts. Je hebt de keuze uit 6 verschillende varianten qua kleur:
  • Blauw
  • Geel
  • Groen
  • Oranje
  • Paars
  • Roze en blauw
  Elke donut is gedipt in de betreffende kleur en vervolgens versierd met bijpassende gekleurde hagel en pareltjes. De mini donuts hebben geen vulling.
 • De Pastel Mix Mini Donut box is een doos vol kleurrijke mini donuts in diverse prachtige, zachte pasteltinten. Deze doos vol donuts oogt niet alleen mooi, maar is ook super lekker. Elke donut is gedipt in een heerlijke zoete, gekleurde fondant vervolgens versierd met bijpassende gekleurde hagel, pareltjes of snoepjes. De mini donuts hebben geen vulling.Deze Pastel Mix Mini Donut box is een perfecte traktatie voor diverse gelegenheden. Omdat ze zo kleurrijk zijn, passen ze goed op een feestje, maar ook op een zakelijk evenement. Ze zijn ook erg leuk voor bijvoorbeeld Pasen.Probeer ze zelf!
 • De Pastel Pink Donut box is een doos met 6 heerlijke donuts, welke allemaal in pasteltinten zijn gemaakt. Zo zijn 4 van de 6 donuts gedipt in een heerlijke zoete, pastel roze fondant. De andere twee donuts zijn gedipt in witte chocolade. Alle donuts zijn vervolgens versierd met een variëteit aan strooisels. Zo tref je allerlei lekkere chocolijnen, hartjes, hagel, parels, chocokrullen en framboos bolletjes. Elke donut is daarnaast ook gevuld met jam.De donuts in de Pastel Pink Donut box zijn een ware verwennerij. Probeer ze zelf! Heerlijk voor elk soort verwenmomentje.
 • Voor iedereen die van roze houdt én graag wat lekkers eet, hebben wij deze prachtige Pinky Mini Donut box.De Pinky Mini Donut box bevat 20 heerlijke mini donuts. Al deze kleine donuts zijn gedipt in zoete, roze fondant en vervolgens versierd met een mix van lekkernijen. Denk aan hartjes, roze hagel, pareltjes en snoepjes. Allemaal passend bij de roze mini donuts.Deze Pinky Mini Donut box is perfect voor iedereen die roze als lievelingskleur heeft. Ook super leuk voor een verjaardagsfeestje van een meisje, om lekker op school mee te trakteren, of natuurlijk gewoon zomaar. Je kunt deze mini donuts ook heel goed gebruiken voor een evenement.Probeer ze zelf!
 • Met de Raspberry Balls Mix Mini Donut box van JJ Donuts haal jij een doos vol vrolijke, fruitige en vooral lekkere mini donuts in huis. Zoals de naam al zegt, zijn deze donuts rijkelijk versierd met echte Raspberry balls, oftewel framboos balletjes. Daarnaast zijn de donuts in 5 vrolijke mix kleuren gedipt om het geheel een prachtige uitstraling te geven. Zo vind je in deze donut box gele donuts, blauwe donuts, witte donuts, rode donuts en roze donuts.Deze mini donuts hebben geen vulling.Ervaar deze smaaksensatie en bestel de Raspberry Balls Mix Mini Donut box gemakkelijk online. Wij zorgen ervoor dat jij snel thuis kan genieten van deze, met framboos versierde, mini donuts.
 • Rudolph Donut box

  Vanaf: €15.95
  De Rudolph Donut box van JJ Donuts is de mooiste en lekkerste traktatie tijdens de kerstdagen. Met deze donuts haal jij de een heerlijke, eetbare Rudolph het rendier in huis die je gegarandeerd in kerststemming brengt.  Met deze donut box geniet je tijdens de gezelligste dagen van het jaar van een originele en vooral heerlijke traktatie.Deze donut box is niet alleen leuk voor jezelf of vrienden en familie, maar ook een origineel cadeautje voor zakenrelaties of medewerkers. Wens iemand anders een fijne kerst en verwen ze met deze heerlijke traktatie! Je kunt ook een kerstkaart toevoegen met jouw eigen persoonlijke kerstboodschap.De Rudolph Donut box bevat 6 donuts, welke gemaakt zijn in de kleuren van Rudolph, namelijk wit en bruin (caramel). Het strooisel is ook helemaal passend, met pareltjes en kokos. Daarnaast bevat één donut een eetbaar Rudolph gezichtje en één donut het gewei, gemaakt van snoepgoed. Deze donuts hebben geen vulling.Kies hieronder of jij een prachtige kerstkaart wilt toevoegen en schrijf jouw boodschap. Wij zorgen ervoor dat de ontvanger jouw boodschap ontvangt.Deze donut box is ook verkrijgbaar met 4 of 12 donuts in plaats van de standaard 6. Wil je een ander aantal? Kies dit ook hieronder.
 • Santa Donut box

  Vanaf: €15.95
  De Santa Donut box van JJ Donuts is de leukste traktatie tijdens de kerstdagen. Met deze donuts haal jij de een heerlijke, eetbare kerstman in huis die je gegarandeerd in kerststemming brengt.  Met deze donut box geniet je tijdens de gezelligste dagen van het jaar van een originele en vooral heerlijke traktatie.Deze donut box is niet alleen leuk voor jezelf of vrienden en familie, maar ook een origineel cadeautje voor zakenrelaties of medewerkers. Wens iemand anders een fijne kerst en verwen ze met deze heerlijke traktatie! Je kunt ook een kerstkaart toevoegen met jouw eigen persoonlijke kerstboodschap.De Santa Donut box bevat 6 donuts, welke gemaakt zijn in de kerstkleuren rood, wit en groen. Het strooisel is ook helemaal passend, met pareltjes in dezelfde kleuren en witte choco lijnen. Daarnaast bevat één donut een eetbaar kerstman gezichtje, gemaakt van snoepjes. Deze donuts hebben geen vulling.Kies hieronder of jij een prachtige kerstkaart wilt toevoegen en schrijf jouw boodschap. Wij zorgen ervoor dat de ontvanger jouw boodschap ontvangt.Deze donut box is ook verkrijgbaar met 4 of 12 donuts in plaats van de standaard 6. Wil je een ander aantal? Kies dit ook hieronder.
 • Begin de dag met een lach. Of begin de dag met een donut. Bij JJ Donuts hoe je niet meer te kiezen en kun je dit combineren. Begin de dag met onze Smiley Donut box. 4 heerlijke donuts met smiley gezichtjes zorgen ook voor een glimlach op jouw gezicht!De Smiley Donut box bevat 4 grote donuts in 4 vrolijke kleuren. Elke donut is versierd met gekleurde hagel of gekleurde bolletjes. Daarnaast heeft elke donut een apart gezichtje, met eetbare ogen en een eetbare mond.Probeer ze zelf en geniet van deze lachende donuts :-)
 • Snowman Donut box

  Vanaf: €15.95
  De Snowman Donut box van JJ Donuts is de leukste traktatie tijdens de kerstdagen. Met deze donuts haal jij de een heerlijke, eetbare sneeuwpop in huis die gegarandeerd de kerst en winterstemming verbetert. Met deze donut box geniet je tijdens de gezelligste dagen van het jaar van een originele en vooral heerlijke lekkernij.Deze donut box is niet alleen leuk voor jezelf of vrienden en familie, maar ook een origineel cadeautje voor zakenrelaties of medewerkers. Wens iemand anders een fijne kerst en verwen ze met deze heerlijke traktatie! Je kunt ook een kerstkaart toevoegen met jouw eigen persoonlijke kerstboodschap.De Snowman Donut box bevat 6 donuts, welke gemaakt zijn in de sneeuwkleur: wit. Elke donut is gedipt in witte chocolade. Het strooisel is ook helemaal passend, met pareltjes en kokos. Daarnaast bevat één donut een snowman gezicht plus strik en één donut de armpjes van de snowman, gemaakt van chocolade. Deze donuts hebben geen vulling.Kies hieronder of jij een prachtige kerstkaart wilt toevoegen en schrijf jouw boodschap. Wij zorgen ervoor dat de ontvanger jouw boodschap ontvangt.Deze donut box is ook verkrijgbaar met 4 of 12 donuts in plaats van de standaard 6. Wil je een ander aantal? Kies dit ook hieronder.
 • De meeste jongens houden van helden. En de meeste jongens houden ook van wat lekkers. Met de Spiderman Mini Donut box van JJ Donuts combineer je het beste van deze twee werelden! Deze super stoere donut box bevat namelijk 20 mini donuts, welke allemaal gemaakt zijn in het Spiderman thema.Alle mini donuts zijn gemaakt met een blauwe of rode dip, zoals de kleuren van de kleding van Spiderman. Elk van deze donuts bevat een heerlijke versiering in bijpassende kleuren, zoals blauwe spinnenwebben, spinnenpoten, of strooisel. De middelste donut is gemaakt van witte chocolade en bevat een eetbaar plaatje van Spiderman zelf. De mini donuts hebben geen vulling.Deze Spiderman Mini Donut box is super leuk voor een verjaardag, een feestje of een traktatie op school. Maak een helden liefhebber blij en geeft hem deze doos vol lekkere heldendonuts!