FAQ items aan het laden...
Home/Donut webshop

Bekijk al onze lekkernijen en mogelijkheden hieronder

 • Voor iedereen die van roze houdt én graag wat lekkers eet, hebben wij deze prachtige Pinky Mini Donut box.De Pinky Mini Donut box bevat 20 heerlijke mini donuts. Al deze kleine donuts zijn gedipt in zoete, roze fondant en vervolgens versierd met een mix van lekkernijen. Denk aan hartjes, roze hagel, pareltjes en snoepjes. Allemaal passend bij de roze mini donuts.Deze Pinky Mini Donut box is perfect voor iedereen die roze als lievelingskleur heeft. Ook super leuk voor een verjaardagsfeestje van een meisje, om lekker op school mee te trakteren, of natuurlijk gewoon zomaar. Je kunt deze mini donuts ook heel goed gebruiken voor een evenement.Probeer ze zelf!
 • Wat is er schattiger dan baby's en babyvoetjes? Precies; zo denken wij er ook over. Daarom hebben wij de Baby Feet Mini Donut box ontwikkeld, waarbij we deze twee combineren en hiermee 20 heerlijke mini donuts maken.De Baby Feet Mini Donut box bevat 20 mini donuts, die gedipt zijn in helderblauwe, zoete fondant. Daarna zijn ze versierd met zilveren grote en kleine parels en zilveren staafjes. Je kunt zelf kiezen of je vervolgens 10 of 20 van de donuts versierd wilt hebben met een schattige, maar vooral lekkere babyvoetjes snoepjes. De mini donuts hebben geen vulling.Deze lichtblauwe donuts zijn super leuk voor een verjaardag van een baby of peuter, of voor een originele traktatie op school. Uiteraard ook heel geschikt als cadeautje voor iemand die in verwachting is van een jongetje.
 • Begin de dag met een lach. Of begin de dag met een donut. Bij JJ Donuts hoe je niet meer te kiezen en kun je dit combineren. Begin de dag met onze Smiley Donut box. 4 heerlijke donuts met smiley gezichtjes zorgen ook voor een glimlach op jouw gezicht!De Smiley Donut box bevat 4 grote donuts in 4 vrolijke kleuren. Elke donut is versierd met gekleurde hagel of gekleurde bolletjes. Daarnaast heeft elke donut een apart gezichtje, met eetbare ogen en een eetbare mond.Probeer ze zelf en geniet van deze lachende donuts :-)
 • Wil jij iemand laten weten hoeveel jij van hem of haar houdt? Dan is onze Valentijn 2020 Donut box een heerlijke optie, want liefde gaat tenslotte door de maag.De Valentijn 2020 Donut box box bevat 4 prachtige grote donuts, helemaal in het thema van de liefde. Elke donut is met liefde bereid e gedipt in witte chocolade of rode fondant. Daarnaast is elke donut rijkelijk versierd met een variëteit aan snoepjes, pareltjes en hartjes. Eén van de donuts heeft ook nog een eetbare afbeelding van een hartje. Je kunt kiezen uit twee verschillende opties op basis van deze afbeelding. Deze mini donuts zijn niet gevuld.De Valentijn 2020 Donut box is perfect voor Valentijnsdag, maar uiteraard ook zomaar als jij jouw geliefde iets lekkers en origineels wilt geven. Je kunt deze donut box bestellen met een unieke wenskaart, waarop je jouw persoonlijke liefdesboodschap kunt schrijven.Probeer ze zelf!
 • De Valentijn Mini Donut box bevat 20 prachtige mini donuts, helemaal in het thema van de liefde. Zo zijn alle donuts gedipt in cerise of rode fondant en daarbij passend versierd met hartjes, pareltjes en snoepjes. Een van de mini donuts heeft daarnaast een eetbare afbeelding van een hartje. Deze mini donuts zijn niet gevuld.De Valentijn Mini Donut box is perfect voor Valentijnsdag, maar uiteraard ook zomaar als jij jouw geliefde iets lekkers en origineels wilt geven. Je kunt deze donut box bestellen met een unieke wenskaart, waarop je jouw persoonlijke liefdesboodschap kunt schrijven.Probeer ze zelf!
 • Vier jij binnenkort een jubileum? Is er een echtpaar in jouw omgeving binnenkort zoveel jaar getrouwd? Werkt er een collega 25 jaar bij het bedrijf? Bestaat de organisatie zelf 10 jaar?Dan is de Jubileum Mini Donut box iets voor jou! Deze super leuke donut box bevat 20 mini donuts, welke allemaal een eetbare afbeelding met een getal hebben. Je kunt zelf kiezen welk getal én welke kleur donuts je wilt (allemaal dezelfde kleur). Zo maak jij de perfecte traktatie voor elk soort jubileum. De mini donuts zijn verder versierd met bijpassende vrolijke hagel.Verras de gasten op het jubileum met een originele lekkernij en probeer deze heerlijke mini donuts met de Jubileum Mini Donut box.
 • De Pastel Mix Mini Donut box is een doos vol kleurrijke mini donuts in diverse prachtige, zachte pasteltinten. Deze doos vol donuts oogt niet alleen mooi, maar is ook super lekker. Elke donut is gedipt in een heerlijke zoete, gekleurde fondant vervolgens versierd met bijpassende gekleurde hagel, pareltjes of snoepjes. De mini donuts hebben geen vulling.Deze Pastel Mix Mini Donut box is een perfecte traktatie voor diverse gelegenheden. Omdat ze zo kleurrijk zijn, passen ze goed op een feestje, maar ook op een zakelijk evenement. Ze zijn ook erg leuk voor bijvoorbeeld Pasen.Probeer ze zelf!
 • De Pastel Galerij Mini Donut box is een doos vol heerlijke mini donuts in diverse prachtige, zachte pastelkleuren. Niet alleen heel mooi om naar te kijken, maar ook vooral super lekker! Deze donut box is super voor heel veel verschillende gelegenheden, zoals zakelijke bijeenkomsten, feestjes en bruiloften.In de Pastel Galerij Mini Donut box zitten 20 mini donuts. Je hebt de keuze uit 6 verschillende varianten qua kleur:
  • Blauw
  • Geel
  • Groen
  • Oranje
  • Paars
  • Roze en blauw
  Elke donut is gedipt in de betreffende kleur en vervolgens versierd met bijpassende gekleurde hagel en pareltjes. De mini donuts hebben geen vulling.
 • De Gender Reveal Donut box is de ultieme lekkernij voor elke gender reveal party. Wordt het een jongetje of een meisje? Hoe laat je dit op de meest leuke manier aan jouw vriendinnen en familie weten? Met een doos vol heerlijke, zoete en gevulde donuts!Deze Gender Reveal Donut box bevat 12 verrukkelijke donuts. 4 ervan zijn gedipt in witte chocolade, 4 in cerise en 4 in blauwe fondant. Vervolgens zijn alle donuts bestrooid met bijpassende korrels en hebben ze allemaal een leuke eetbare afbeelding, die de vraag stelt: Girl or Boy? Alle donuts in deze donut box zijn gevuld met lekkere zoete jam.Laat de gasten op jouw gender reveal party genieten van een originele traktatie en verwen ze met deze donuts. Ook deze donuts bestel je veilig en gemakkelijk online, wij zorgen ervoor dat je ze vervolgens snel thuisbezorgd krijgt.
 • De Love Hearts Donut box is de perfecte traktatie voor jouw geliefde. Deze donut box bevat 4 heerlijke liefdes donuts. De donuts zijn gedipt in witte chocolade, cerise en rode fondant. Daarbij zijn alle donuts bestrooid met zoete hartjes snoepjes. Alle donuts zijn ook gevuld met frisse, zoete jam.Wil jij jouw liefje verwennen met wat lekkers op Valentijnsdag? Of wil jij op een originele manier laten weten hoeveel je van iemand houdt? Dan is de Love Hearts Donut box iets voor jou!Deze donuts kun je op een door jou gewenste dag, op een door jou gewenste tijd op elk adres in Nederland en België laten bezorgen.
 • Voetbal Donut box

  Vanaf: €13.95
  De Voetbal Donut box is voor iedereen die houdt van de meest populaire sport in Nederland; voetbal. Jong en oud, alle liefhebbers van zoete lekkernijen en voetbal zullen deze heerlijke donuts waarderen.De donut in deze Voetbal Donut box zijn allemaal gedipt in groene fondant en bestrooid met groen strooisel. Daarnaast heeft de helft van de donuts een aantal mini voetbal snoepjes en de andere helft een grote voetbal in het midden. Deze donuts hebben geen vulling. Je kunt kiezen of je deze box met 6 of 12 grote donuts wilt bestellen.Scoor deze donuts veilig en gemakkelijk online, wij zorgen ervoor dat je ze snel thuisbezorgd krijgt.
 • De meeste jongens houden van helden. En de meeste jongens houden ook van wat lekkers. Met de Spiderman Mini Donut box van JJ Donuts combineer je het beste van deze twee werelden! Deze super stoere donut box bevat namelijk 20 mini donuts, welke allemaal gemaakt zijn in het Spiderman thema.Alle mini donuts zijn gemaakt met een blauwe of rode dip, zoals de kleuren van de kleding van Spiderman. Elk van deze donuts bevat een heerlijke versiering in bijpassende kleuren, zoals blauwe spinnenwebben, spinnenpoten, of strooisel. De middelste donut is gemaakt van witte chocolade en bevat een eetbaar plaatje van Spiderman zelf. De mini donuts hebben geen vulling.Deze Spiderman Mini Donut box is super leuk voor een verjaardag, een feestje of een traktatie op school. Maak een helden liefhebber blij en geeft hem deze doos vol lekkere heldendonuts!
 • Wat is er schattiger dan baby's en beertjes? Precies; zo denken wij er ook over. Daarom hebben wij de Baby Bear Mini Donut box ontwikkeld, waarbij we deze twee combineren en hiermee 20 heerlijke mini donuts maken.De Baby Bear Mini Donut box bevat 20 mini donuts, die gedipt zijn in lichtblauwe, zoete fondant. Daarna zijn ze versierd met zilver stof, grote en kleine parels en zilveren sterretjes. Je kunt zelf kiezen of je vervolgens 10 of 20 van de donuts versierd wilt hebben met een heerlijk - en super schattig - beer snoepje. De mini donuts hebben geen vulling.Deze lichtblauwe donuts zijn super leuk voor een verjaardag van een baby of peuter, of voor een originele traktatie op school. Uiteraard ook heel geschikt als cadeautje voor iemand die in verwachting is van een jongetje.
 • De Golddust Rocks Donut box van JJ Donuts is een nieuwe lekkernij voor iedereen die van blinkend goud houdt. Deze donut box bevat 6 donuts die stuk voor stuk een ware schat zijn; rijkelijk versierd met golddust, golden rocks, parels en gouden snoepjes. De golddust en golden rocks zijn speciaal en vind je niet snel ergens anders. Dit goud is gewoon eetbaar en ook nog eens heel lekker zoet van smaak.Alle donuts in de Golddust Rocks Donut box zijn gevuld met jam. Deze box wordt geleverd in diverse varianten. Je kunt kiezen welke kleur dip jij het liefst wilt. Je kan kiezen uit witte chocolade, cerise, marmer en zoete donker paarse fondant. Wanneer je de doos opent schitteren de eetbare goudklompjes je tegemoet!Probeer ze zelf!Kies hieronder welke variant van de box jij wilt bestellen.
 • De Mint Mini Donut box is de ideale traktatie voor iedereen die van mintsmaak, oftewel munt houdt. Deze donut box is gevuld met 20 heerlijke mini donuts, welke allemaal gedipt zijn in mintfondant. Dit geeft een fijne, frisse smaak die je niet veel tegenkomt bij donuts.Alle mini donuts zijn vervolgens ook nog versierd met passende strooisels, zoals kokos, witte hagel, witte pareltjes, witte snoepjes en muntsnoepjes. Dit zorgt voor een prachtig geheel van groen en wit, wat ook nog eens ontzettend lekker is.Probeer deze mooie donuts in de Mint Mini Donut box zelf en ervaar hoe lekker mintsmaak kan zijn in deze unieke traktatie.
 • De Deep Purple Gold Mini Donut box combineert twee prachtige kleuren tot een fraai en vooral lekker geheel; paars en goud. Deze complementaire kleuren zorgen voor een lust voor het oog en een smaaksensatie in je mond.In de Deep Purple Gold Mini Donut box zitten 20 heerlijke mini donuts. Elke donut is gedipt in een diep paarse fondant dip, welke lekker zoet is van smaak. Vervolgens is elke donut rijkelijk versierd met gouden hagel, gouden parels, gouden rocks of gouden poeder. Zo krijg je een top mix tussen deep purple en gold. Deze mini donuts hebben geen vulling.Probeer deze mooie donuts zelf en ervaar hoe lekker gouden traktaties kunnen zijn!
 • De Bohemian Bruiloft Donut box van JJ Donuts is gemaakt met de mooie en vrolijke zigeunerstijl in het achterhoofd; veel kleur en bling. De donuts uit deze donut box passen perfect bij een bohemian (boheemse, oftwel zigeunerstijl) trouwerij, maar natuurlijk ook gewoon bij elke andere gelegenheid waarbij je opzoek bent naar wat lekkers in een unieke stijl.De Bohemian Bruiloft Donut box bevat 6 of 12 donuts. Je kunt hierbij kiezen of je voor de groene box gaat, of de roze met witte box. Ook kun je zelf kiezen of je geen vulling wilt, of dat je de helft met nutella en de andere helft met jam gevuld wilt.De groene donuts zijn gedipt in groene, zoete fondant en mint dip. Daarna zijn ze versierd met lijnen, parels, cerise rocks en snoepjes en choco krullen.De roze met witte donuts zijn gedipt in witte chocolade en cerise en rijkelijk versierd met lijnen, cerise rocks, golden rocks en parels.
 • Met de Raspberry Balls Mix Mini Donut box van JJ Donuts haal jij een doos vol vrolijke, fruitige en vooral lekkere mini donuts in huis. Zoals de naam al zegt, zijn deze donuts rijkelijk versierd met echte Raspberry balls, oftewel framboos balletjes. Daarnaast zijn de donuts in 5 vrolijke mix kleuren gedipt om het geheel een prachtige uitstraling te geven. Zo vind je in deze donut box gele donuts, blauwe donuts, witte donuts, rode donuts en roze donuts.Deze mini donuts hebben geen vulling.Ervaar deze smaaksensatie en bestel de Raspberry Balls Mix Mini Donut box gemakkelijk online. Wij zorgen ervoor dat jij snel thuis kan genieten van deze, met framboos versierde, mini donuts.
 • De Boy or Girl Mini Donut box van JJ Donuts is de perfecte doos vol lekkernijen voor een Gender Reveal Party. Er is in onze ogen geen betere of lekkerdere manier om jouw vrienden en familie te laten weten of het een jongetje of een meisje wordt. Niet alleen zijn deze mini donuts een heerlijke traktatie, ook brengen ze sfeer bij elke gelegenheid.De Boy or Girl Mini Donut box bevat 20 kleurrijke mini donuts. Een deel hiervan is gedipt in blauwe fondant en een deel in roze fondant. Al deze donuts zijn vervolgens versierd met bijpassende gekleurde hagel, pareltjes en hartjes snoepjes. Daarnaast zijn 3 donuts gedipt in witte chocolade. Hiervan hebben er 2 een gezichtje van een jongetje en een meisje, en 1 een eetbare afbeelding met de vraag "Girl or Boy?". Deze mini donuts hebben geen vulling.Wil je met de donuts bekend maken of het een jongetje of een meisje wordt, dan kun je deze box ook in de blauwe of roze variant kopen. Je krijgt dan allemaal gekleurde donuts met passende versiering, op 2 na. Deze twee zijn wit met een gezichtje en een eetbare afbeelding die weergeeft dat het een Boy of Girl is.Probeer ze zelf en maak jouw Gender Reveal Party er een om nooit te vergeten!
 • Houd jij van KitKat, maar dan net even anders? Dan is onze Ruby KitKat Donut box iets voor jou!De Ruby KitKat Donut box bevat 6 heerlijke en rijk versierde donuts. Voor de liefhebbers van chocolade, zijn dit echte pareltjes. De donuts zijn gedipt in donkere chocolade, cerise en sinas en vervolgens versierd met choco lijnen, choco krullen en 3 donuts ook nog met stukjes Ruby (roze) KitKat. Een smaaksensatie met elke hap. De donuts zijn niet gevuld om de heerlijke smaken van de dips en versieringen beter uit te laten komen.Ervaar het zelf of verras iemand anders met deze verrukkelijke traktatie!