FAQ items aan het laden...
Home/Donut webshop

Bekijk al onze lekkernijen en mogelijkheden hieronder

 • De "Be Different" Mini Donut box is voor iedereen die ofwel zelf anders is dan de rest, of juist iemand kent die een beetje anders, uitzonderlijk of speciaal is. Wil jij jezelf of die persoon in het zonnetje zetten op een leuke manier, dan is deze donut box iets voor jou!In deze boxen zitten 20 donuts, waarvan er 1 helemaal anders is dan de rest; precies passend bij jou of die andere persoon. Een ludieke manier om iemand te erkennen. Bekijk alle kleuropties bij de foto's.De donuts zijn gedipt in diverse smaken; zoals witte chocolade, cerise en sinas. Daarna zijn de donuts met bijpassende gekleurde hagel bestrooid. De ene aparte donut heeft een compleet andere afstekende kleur en is versierd met snoep oogjes. De mini donuts hebben geen vulling.Kies hieronder jouw basis kleur (van de 19 donuts) en de kleur van de aparte donut.
 • De unieke 2 x Zelf Samenstellen Wafels van JJ Donuts biedt jou de kans om 2 heerlijke wafels zelf te versieren zoals jij het wilt. We bieden je verschillende dips en strooisels. De wafels zijn originele suikerwafels van topkwaliteit. Gegarandeerd genieten!Deze doos bevat 2 wafels, welke allebei dezelfde dip en strooisel moeten hebben.De wafels zijn ongeveer 14 cm lang, 10 cm breed en 2,5 cm dik.
 • De unieke 6 x Zelf Samenstellen Wafels van JJ Donuts biedt jou de kans om 6 heerlijke wafels zelf te versieren zoals jij het wilt. We bieden je verschillende dips en strooisels. De wafels zijn originele suikerwafels van topkwaliteit. Gegarandeerd genieten!Deze doos bevat 6 wafels. We maken ten minste 2 wafels met hetzelfde dip/strooisel, dus je kan kiezen uit maximaal 3 combinaties.Kies je 1 combinatie van dip/strooisel, dan maken we alle 6 de wafels in die combinatie. Kies je twee combinaties, dan maken we 3 wafels in de ene combinatie en 3 in de andere. Kies je 3 combinaties, dan maken we 2 wafels met elke combinatie.De wafels zijn ongeveer 14 cm lang, 10 cm breed en 2,5 cm dik.
 • Aanbieding!
  Heerlijke donut met als dip Sugar Glazed en een topping van poedersuiker. Deze donut heeft geen vulling.
 • Deze heerlijke donut heeft een dip van Appel Kruimel en een topping van Koekkruimel met Poedersuiker. De vulling van deze donut is Nutella.
 • Wat is er schattiger dan baby's en beertjes? Precies; zo denken wij er ook over. Daarom hebben wij de Baby Bear Mini Donut box ontwikkeld, waarbij we deze twee combineren en hiermee 20 heerlijke mini donuts maken.De Baby Bear Mini Donut box bevat 20 mini donuts, die gedipt zijn in lichtblauwe, zoete fondant. Daarna zijn ze versierd met zilver stof, grote en kleine parels en zilveren sterretjes. Je kunt zelf kiezen of je vervolgens 10 of 20 van de donuts versierd wilt hebben met een heerlijk - en super schattig - beer snoepje. De mini donuts hebben geen vulling.Deze lichtblauwe donuts zijn super leuk voor een verjaardag van een baby of peuter, of voor een originele traktatie op school. Uiteraard ook heel geschikt als cadeautje voor iemand die in verwachting is van een jongetje.
 • Bij een van de mooiste en meest bijzondere momenten in jullie leven, de geboorte van jullie baby, hoort natuurlijk een hele bijzondere lekkernij. De Baby Donut box van JJ Donuts hebben we speciaal gemaakt met deze fantastische gebeurtenis in ons achterhoofd. Vier de komst van de kleine met onze Baby Donut box.De Baby Donut box bevat 6 donuts die allemaal gemaakt zijn in het baby thema, met een heerlijke Cerise of Blauwe chocolade dip, kleurrijk strooisel en een vulling van jam. Uiteraard is elke donut versierd met baby snoepjes in passende kleuren.Je kan kiezen uit 3 varianten voor deze box:
  • Meisjes box - roze
  • Jongens box - blauw
  • Mix box - roze en blauw samen
 • Wat is er schattiger dan baby's en babyvoetjes? Precies; zo denken wij er ook over. Daarom hebben wij de Baby Feet Mini Donut box ontwikkeld, waarbij we deze twee combineren en hiermee 20 heerlijke mini donuts maken.De Baby Feet Mini Donut box bevat 20 mini donuts, die gedipt zijn in helderblauwe, zoete fondant. Daarna zijn ze versierd met zilveren grote en kleine parels en zilveren staafjes. Je kunt zelf kiezen of je vervolgens 10 of 20 van de donuts versierd wilt hebben met een schattige, maar vooral lekkere babyvoetjes snoepjes. De mini donuts hebben geen vulling.Deze lichtblauwe donuts zijn super leuk voor een verjaardag van een baby of peuter, of voor een originele traktatie op school. Uiteraard ook heel geschikt als cadeautje voor iemand die in verwachting is van een jongetje.
 • Hoera het is een meisje! Wil jij op een originele manier laten weten dat jouw (toekomstige) baby een meisje is, dan is de Baby Meisjes Mini Donut box van JJ Donuts iets voor jou.Deze box bevat 20 heerlijke mini donuts welke allemaal geheel met wit en roze gemaakt zijn; zo laat je direct zien dat het om een meisje gaat. De dips zijn van cerise en witte chocolade en de strooisels van prinsessenstrooi, hartjes en diverse leuke snoepjes.De mini donuts hebben geen vulling.
 • De Baby's First Christmas Donut box is de ideale lekkernij voor deze kerst, voor iedereen die dit jaar de geboorte van een kindje heeft meegemaakt. Met deze kerstdonuts wens jij de kleine én familie op een leuke en lekkere manier een hele fijne kerst.De Baby's First Christmas Donut box bevat 6 super lekkere donuts, welke gemaakt zijn in de kerstkleuren rood en groen. Het strooisel is ook helemaal in hetzelfde thema, met kerstlijnen, pareltjes en vrolijke kerstsnoepjes. Daarnaast bevat één donut een plaatje met de boodschap "My first Christmas". Elke donut is ook nog eens gevuld met heerlijke jam.Optioneel kun je een kaart bijvoegen met jouw persoonlijke kerstboodschap.Probeer deze donuts zelf of verras jouw naasten met deze originele en vrolijke traktatie.Kies hieronder of jij een prachtige kerstkaart wilt toevoegen en schrijf jouw boodschap. Wij zorgen ervoor dat de ontvanger jouw boodschap ontvangt.Deze donut box is ook verkrijgbaar met 4 of 12 donuts in plaats van de standaard 6. Wil je een ander aantal? Kies dit ook hieronder.
 • De Boy or Girl Mini Donut box van JJ Donuts is de perfecte doos vol lekkernijen voor een Gender Reveal Party. Er is in onze ogen geen betere of lekkerdere manier om jouw vrienden en familie te laten weten of het een jongetje of een meisje wordt. Niet alleen zijn deze mini donuts een heerlijke traktatie, ook brengen ze sfeer bij elke gelegenheid.De Boy or Girl Mini Donut box bevat 20 kleurrijke mini donuts. Een deel hiervan is gedipt in blauwe fondant en een deel in roze fondant. Al deze donuts zijn vervolgens versierd met bijpassende gekleurde hagel, pareltjes en hartjes snoepjes. Daarnaast zijn 3 donuts gedipt in witte chocolade. Hiervan hebben er 2 een gezichtje van een jongetje en een meisje, en 1 een eetbare afbeelding met de vraag "Girl or Boy?". Deze mini donuts hebben geen vulling.Wil je met de donuts bekend maken of het een jongetje of een meisje wordt, dan kun je deze box ook in de blauwe of roze variant kopen. Je krijgt dan allemaal gekleurde donuts met passende versiering, op 2 na. Deze twee zijn wit met een gezichtje en een eetbare afbeelding die weergeeft dat het een Boy of Girl is.Probeer ze zelf en maak jouw Gender Reveal Party er een om nooit te vergeten!
 • Is er binnenkort een babyshower? Dan hebben wij een hele goede suggestie voor de lekkernijen die je kan aanbieden: de Babyshower Donut van JJ Donuts.Elke Babyshower Donut heeft een leuke afbeelding die slaat op de de komst van de baby. De gekleurde dip en strooisel als topping passen ook geheel bij dit thema. De vulling is van Jam of Nutella.Je kan hieronder kiezen of je Babyshower donut voor een jongen, of meisje wilt.
 • Ben jij zwanger en wil je op een originele manier vertellen dat er een baby op komst is? Dan is deze prachtige Babyshower Donut box iets voor jou. Met deze donuts hoef jij familie, vrienden en collega's niet te vertellen dat je zwanger bent, maar kan je het laten zien!De Babyshower Donut box bevat 20 mini donuts. Je kan kiezen of je de doos wilt met donuts voor een meisje, jongen of mix.Roze donuts: cerise en witte chocolade dip, met prinsessenstrooisel, roze voetjes en roze beertjesBlauwe donuts: witte en blauwe chocolade dip, haaienstrooisel, blauwe voetjes en blauwe beertjes.Mix donuts: een combinatie van bovenstaand. De donuts hebben geen vulling.
 • De Batman Donut van JJ Donuts is een super donut, gebaseerd op de superhelden films van Batman. Als echte superhelden fan mag je deze donut niet missen!Elke Batman Donut heeft een afbeelding van de film en een gekleurde Dip met passend strooisel als topping. De vulling is van Jam of Nutella.
 • De Berliner Bol box van JJ Donuts is een doos vol met heerlijke Berliner Bollen. Deze Berliner Bollen worden speciaal voor jou versierd en zijn gevuld met jam en/of nutella. De dips zijn van cerise, sinas, witte chocolade en melk chocolade. De strooisels zijn diverse hagel, hartjes en choco bolletjes.Elke doos bevat 8 Berliner Bollen.
 • Ben jij ziek of ken je iemand die ziek is? Wens hem of haar beterschap met de Beterschap Donut van JJ Donuts. Misschien niet de gezondste manier om iemand beterschap te wensen, maar zeker de allerlekkerste!Elke Beterschap Donut heeft een leuke afbeelding waarmee je iemand beterschap wenst. De gekleurde dip en strooisel als topping passen ook geheel bij dit thema. De vulling is van Jam of Nutella.
 • De Black Beauty Donut box van JJ Donuts is een doos met 6 prachtige zwarte donuts. De donuts hebben allemaal een dip van donkere chocolade en zijn versierd met parels, hartjes en rood en wit strooisel. Elke donut is gevuld met jam.Deze donuts ogen heel anders dan de meest gangbare donuts en zijn een speciale aanblik bij elke gelegenheid.
 • De Blauw Wit Mini Donut box van JJ Donuts is een vrolijke box vol met 20 blauw-witte mini donuts. Een doos vol heerlijke lekkernijen die ideaal zijn voor een vergadering, zakelijke meeting of een evenement. Uiteraard ook prima te gebruiken op een (jongens)feestje of gewoon zomaar!Elke donut is gedipt in witte of blauwe chocolade en versierd met een variëteit aan strooisels, zoals gekleurde hagel, kokos, chocolijnen en meer. De mini donuts hebben geen vulling.Er zijn twee verschillende boxen om te kiezen. Bekijk de productfoto's voor de verschillen. Optie 1 is met de witte snoepjes, optie 2 is met de witte snoep vlokjes.
 • Blauw-Wit Donut box

  Vanaf: €11.95
  De Blauw-Wit Donut box is een unieke box met 6 of 12 overheerlijke donuts. Het bijzondere aan deze donut box is, dat jij zelf kunt kiezen welke blauw-witte donuts jij wilt. Zo is elke box dus helemaal jouw keuze en daarmee totaal uniek.Deze donuts hebben geen vulling. Hoe het werkt:
  • Kies eerst of je een box met 6 of 12 donuts wilt.
  • Je hebt vervolgens de keuze uit 15 verschillende blauw-witte donuts.
  • Elke keuze staat voor 2 donuts, je krijgt dus van elke optie 2 dezelfde donuts.
  • Kies 3 of 6 opties, die jij in jouw donut box wilt terugzien.
  • Plaats de box in je winkelmandje en reken af.
  • Wij doen de rest!
 • De Bohemian Bruiloft Donut box van JJ Donuts is gemaakt met de mooie en vrolijke zigeunerstijl in het achterhoofd; veel kleur en bling. De donuts uit deze donut box passen perfect bij een bohemian (boheemse, oftwel zigeunerstijl) trouwerij, maar natuurlijk ook gewoon bij elke andere gelegenheid waarbij je opzoek bent naar wat lekkers in een unieke stijl.De Bohemian Bruiloft Donut box bevat 6 of 12 donuts. Je kunt hierbij kiezen of je voor de groene box gaat, of de roze met witte box. Ook kun je zelf kiezen of je geen vulling wilt, of dat je de helft met nutella en de andere helft met jam gevuld wilt.De groene donuts zijn gedipt in groene, zoete fondant en mint dip. Daarna zijn ze versierd met lijnen, parels, cerise rocks en snoepjes en choco krullen.De roze met witte donuts zijn gedipt in witte chocolade en cerise en rijkelijk versierd met lijnen, cerise rocks, golden rocks en parels.