FAQ items aan het laden...
Home/Donut webshop

Bekijk al onze lekkernijen en mogelijkheden hieronder

 • Bestseller

  Foto Donut

  Vanaf: €2.20
  Wil jij een unieke lekkernij voorschotelen? Dat kan! Met onze Foto Donut kan je jouw eigen foto uploaden, welke wij in een rond plaatje uitprinten en op de donut plaatsen. Geschikt voor een foto, of gewoon een leuk plaatje.We passen de dip en topping uiteraard aan bij het thema van de foto. Je kan zelf ook de vulling kiezen.Let op, van deze donut moet je er 12 bestellen, of een veelvoud hiervan.Aanleverspecificaties voor foto:
  • Minimaal 1024 x 768 px.
  • Maximale grote: 2 mb.
 • Aanbieding!
  Heerlijke donut met als dip Sugar Glazed en een topping van poedersuiker. Deze donut heeft geen vulling.
 • Bestseller

  Top 6 Donut box

  Vanaf: €9.95
  De Top 6 Donut box is een doos met 6 of 12 donuts voor elke gelegenheid. De inhoud van deze doos bestaat uit onze top 6 meest verkochte donuts. Zo hoef je dus niet moeilijk te doen qua keuze, maar kan je ze eenvoudig allemaal proberen.In deze doos tref je de volgende donuts:
  • Red velvet donut
  • Sinas-framboos donut
  • Pistache donut
  • Cerise-kokos donut
  • Brownie donut
  • Blauw-wit donut
  Kies hieronder of je een doos van 6 of 12 wilt. De prijzen zijn:
  • 6 stuks: € 9,95
  • 12 stuks: € 18,95
 • Bestseller

  Party Donut box

  Vanaf: €9.95
  De Party Donut box is een doos met 6 of 12 donuts voor elk feestje. Deze doos is gegarandeerd de gangmaker bij elke party! Elke donut heeft een feestelijke dip van Witte of Melk Chocolade, Cerise of Banaan en een kleurrijke een topping van gekleurde Hagel, Choco krullen of lijnen of een van onze andere strooisels. De donuts hebben een Nutella, Gele Room of Jam vulling.Kies hieronder of je een doos van 6 of 12 wilt. De prijzen zijn:
  • 6 stuks: € 9,95
  • 12 stuks: € 17,95
 • Ga jij binnenkort trouwen? Wil jij ook eens iets anders en origineels als lekkernij aanbieden voor jouw gasten? Dan hebben wij iets voor jou! De Bruidsdonut Witte Mix van JJ Donuts is een heerlijke donut gemaakt speciaal voor bruiloften.De Bruidsdonut Witte Mix heeft een dip van Witte Chocolade met Witte Chocolade lijnen.Je kan ervoor kiezen om de donut te vullen met Jam of Nutella. Houdt er wel rekening mee dat door de vulling, er een kleine oneffenheid kan ontstaat aan de bovenkant in de dip. Wil je dus een super gladde bruiloftsdonut, dan is een vulling minder verstandig.
 • Bestseller
  Heb jij regelmatig een vergadering of andere zakelijke meeting? Organiseer jij een evenement? Dan wil je natuurlijk iets lekkers én origineels op tafel zetten. Dat doe je met de Meeting en Event Mini Donut box van JJ Donuts. De Meeting en Event Mini Donut box is een mooie zakelijke doos met 20 mini donuts. Gedipt met een van onze kleurrijke dips en afgewerkt met diverse strooisels zet jij zeker iets moois op tafel!De Meeting en Event Mini Donut box leent zich ook uitstekend voor een foto, of huiskleuren of met een logo. Hieronder bieden wij de mogelijkheid om jouw doos met donuts te laten maken in de kleuren van jouw bedrijf, of met jouw bedrijfslogo.Kies eerst of je de donuts gepersonaliseerd wilt, of dat je een van onze standaard boxen wilt bestellen. Je kan bij de standaard donuts kiezen uit een doos met 5 soorten donuts (4 donuts per soort), of met 10 soorten (2 donuts per soort).
  • 5 soorten: € 18,95
  • 10 soorten: € 20,95
  Gepersonaliseerde donuts kosten ook € 20,95. Let op, alle 20 donuts worden in de kleuren van  jouw bedrijf gepersonaliseerd als je voor deze optie kiest. Uiteraard maken wij er wel een super leuke en mooie verzameling van.Wanneer je graag een logo op jouw donuts wilt, kost de gehele doos € 26,95. Hiervoor worden alle 20 mini donuts met jouw logo versierd.
 • Bestseller
 • Bestseller
  Deze heerlijke donut heeft een dip van Appel Kruimel en een topping van Koekkruimel met Poedersuiker. De vulling van deze donut is Nutella.
 • Bestseller
  De Choco Lover Donut box is een doos met 6 of 12 heerlijke Choco Lover Donuts. Elke donut heeft een heerlijke dip van Witte of Melk Chocolade met een topping van Choco krullen of lijnen. De donuts hebben een Nutella vulling.Kies hieronder of je een doos van 6 of 12 wilt. De prijzen zijn:
  • 6 stuks: € 9,95
  • 12 stuks: € 17,95
 • Bestseller
  De Kids Candy Mini Donut box van JJ Donuts is een plezier om op tafel te zetten! Een doos vol met 20 mini donuts welke allemaal heerlijke snoepjes en leuke gezichtjes als strooisel hebben. De donuts worden geleverd met een variatie aan dips en toppings. Elk kind en elke snoepliefhebber maak je hier zeker blij mee. Gegarandeerd succes bij een traktatie of feestje. 

  Extra service

  Vanaf heden kun je ook 4, 8 of 12 extra mini donuts bestellen bij deze box. Vanwege veel vraag, onder andere voor kinderfeestjes of traktaties op school, kun je nu dezelfde mini donuts bijbestellen. Het is dus mogelijk om 24, 28 of 32 van deze mini donuts te bestellen. De prijs van de extra donuts is iets hoger dan de reguliere donuts, dit komt door de extra verpakking die we meesturen.
 • Bestseller
  De Mini Donut Mix box van JJ Donuts is een doos met 20 prachtige mini donuts. De donuts worden geleverd met een variatie aan dips en toppings, zodat je altijd wat leuks op tafel zet. Ideaal voor een kleine traktatie of feestje, maar ook voor een zakelijke meeting, evenement of vergadering.In deze Mini Donut Mix box vind je donuts gedipt in onder andere witte chocolade, bruine chocolade, cerise en gekleurde fondant. Daarnaast zijn de mini donuts rijkelijk versierd met diverse passende strooisels, zoals pistache kruim, chocolade lijnen, choco- krullen en bolletjes, nootjes, red velvet en meer. Een super mooie en complete donut box voor elke gelegenheid. Probeer ze zelf!
 • De Koekie Monster Donut is een vrolijke donut, te gebruiken voor elk kinderfeestje! Met een heerlijke dip van Witte Chocolade, rode/blauwe hagelslag als topping en natuurlijk eetbare oogjes!Je kan kiezen of je deze donut wilt zonder vulling, of met Jam of Nutella vulling.
 • In een tijd waarin hygiëne heel belangrijk is, komen wij met de optie om jouw donuts te sealen. Wil jij gewoon lekker kunnen trakteren, of wil jij op een bijeenkomst toch gewoon donuts aanbieden, maar wil je geen zorgen of vragen over hygiëne en veiligheid? Dan is onze seal optie perfect! Met de Losse donut sealen optie, sealen wij elke donut voor jou in een aparte plastic verpakking.De optie om van Losse donut sealen is 100% veilig en perfect hygiënisch. Wij dragen altijd zorg voor hygiënisch werken en na sealen weet je zeker dat jouw donut helemaal veilig is.Je kunt ervoor kiezen om een enkele donut te sealen, maar ook bieden wij de optie om elke donut in een donutbox apart te sealen. Dit kan met zowel mini donuts als reguliere, grote donuts.
 • Bestseller
  Deze heerlijke donut heeft een dip van Bruine Chocolade en een topping van Brownie Fudge met bruine Chocolijnen. De vulling van deze donut is Nutella.
 • Unicorn Donut

  Vanaf: €1.90
  Welk kind houdt er niet van Unicorns? De Unicorn Donut is een prachtige donut, te gebruiken voor elke gelegenheid waar kinderen centraal staan! Met een heerlijke dip van Witte Chocolade en vrolijk gekleurde unicorns als strooisel, is het bijna zonde om deze donut op te eten.Je kan kiezen of je deze donut wilt zonder vulling, of met Jam of Nutella vulling.
 • Bestseller
  Wil jij jouw doos vol heerlijke donuts aan iemand cadeau doen? Dan wil je natuurlijk ook dat deze feestelijk ingepakt wordt! Wij regelen het voor je. Met Ingepakt in Cadeaupapier zorgt JJ Donuts ervoor dat jouw doos prachtig ingepakt wordt, zodat jij het ultieme cadeau geeft.
 • Bruidsdonut Kokos

  Vanaf: €1.95
  Ga jij binnenkort trouwen? Wil jij ook eens iets anders en origineels als lekkernij aanbieden voor jouw gasten? Dan hebben wij iets voor jou! De Bruidsdonut Kokos van JJ Donuts is een heerlijke donut gemaakt speciaal voor bruiloften.De Bruidsdonut Kokos heeft een dip van Witte Chocolade met Kokos strooisel.Je kan ervoor kiezen om de donut te vullen met Jam of Nutella. Houdt er wel rekening mee dat door de vulling, er een kleine oneffenheid kan ontstaat aan de bovenkant in de dip. Wil je dus een super gladde bruiloftsdonut, dan is een vulling minder verstandig.
 • Bestseller
  De Gekke Bekken Mini Donut box van JJ Donuts is een doos vol met blije, verbaasde, griezelige en gezellige gezichtjes. De 20 mini donuts hebben een variatie aan dips en strooisels en dus voor iedereen wat wils. Zo zitten er donuts in met een dip van cerise, chocolade, banaan, sinas en meer. Aan strooisels hebben we gekleurde hagel, lijnen, parels en hartjes. Elke donut heeft daarnaast één of meer ogen en sommige donuts hebben een mond van snoepgoed.De mini donuts hebben geen vulling.Welk gezichtje vind jij het leukst? Probeer ze zelf!
 • Bestseller
Go to Top