Veilig en makkelijk donuts bestellen

Donuts bestellen bij JJ Donuts is gemakkelijk én veilig! Je kan in onze donut webshop eenvoudig de donuts bestellen die jij wilt. Zit er niet iets lekkers bij onze kant en klare donuts, dan kan je ook kiezen om jouw donut zelf samen te stellen.

Wij van JJ Donuts vinden dat iedereen in Nederland moet kunnen genieten van onze donuts, muffins, brownies en – nieuw in het assortiment – wafels! Je kan de donuts online bestellen in onze webshop, waarna ze snel bij jou thuis bezorgd worden. Onze bezorgers rijden door heel Nederland en België én bezorgen ook op de Waddeneilanden. Werkelijk heel Nederland kan dus genieten van een donut van JJ Donuts.

Wacht dus niet en bestel jouw donuts vandaag nog.

Naast donuts verkopen we ook browniesmuffins en wafels. Ook zo’n heerlijke traktatie voor elke gelegenheid. We zijn daarnaast ook constant bezig om te kijken hoe we het assortiment nog verder kunnen uitbreiden, zodat JJ Donuts jouw one-stop-shop wordt voor alles wat lekker is.

JJ Donuts - Donuts bestellen

Het bestelproces is heel makkelijk:

  • Kies de donuts uit ons assortiment die jij lekker vindt. We hebben vele soorten donuts, dus er is voor ieder wat wils.
  • Kies eventueel een van onze cadeau-opties, voor als je de lekkernijen aan iemand anders wil geven.
  • Plaats jouw bestelling, reken deze makkelijk en veilig online af.
  • Wij doen de rest. We zorgen ervoor dat jouw donuts (of muffins) op de door jou gekozen datum worden geleverd. Waar dan ook in Nederland.
  • Smullen maar.