Donuts thuisbezorgd? Het kan bij JJ Donuts!

Wil jij genieten van donuts zonder dat je de deur uit hoeft? Wil jij jouw donuts thuisbezorgd hebben? Wil jij heerlijke verse donuts online bestellen die je normaal alleen bij de bakker kan halen? Dan ben je bij JJ Donuts aan het juiste adres!

Veilig en makkelijk bestellen

Bij JJ Donuts kun jij veilig en makkelijk online donuts bestellen. Niet alleen zijn wij voorzichtig met jouw gegevens (bekijk ook onze privacyverklaring), ook werken wij samen met erkende en bekende partners als het gaat om de betaling én bezorging van jouw bestelling. Zo kan jij met een gerust hart veilig en gemakkelijk bij ons jouw lekkernijen bestellen.

Snel jouw donuts thuisbezorgd

Zodra jij jouw bestelling bij ons plaatst, gaan wij voor jou aan de slag. Elke bestelling wordt door ons met zorg, met de hand gemaakt. Zo ben jij er zeker van dat jouw donuts altijd zo vers mogelijk zijn én dat ze super lekker smaken.

Assortiment

JJ Donuts heeft een uitgebreid assortiment van donuts, muffins, brownies, wafels & stroopwafels en berliner bollen. In onze webshop tref je lekkernijen die je los kan bestellen, of als kant-en-klare box. Wel zo makkelijk voor de snelle beslissers.

Staat jouw donut er niet bij?

Naast onze kant en klare producten, bieden wij ook de mogelijkheid om zelf jouw donuts samen te stellen. We hebben hiervoor diverse Doe het zelf kits en zakelijke donuts, die je helemaal naar eigen smaak kan maken. Hier kan je ook een foto of logo op laten maken.

Staat jouw ideale donut er tocht niet bij, of heb jij speciale wensen? Geen nood! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. We kunnen bijna alles maken!

JJ Donuts - donuts thuisbezorgd