Donuts trakteren? Zoek jij de ultieme traktatie voor jouw kind?

Donuts trakteren is niet alleen leuk en lekker, maar ook heel origineel! Donuts zijn de perfecte lekkernij voor kinderen en dus ideaal om te trakteren op een verjaardag!

Zoek jij iets lekkers om te trakteren? Wil jij dat jouw kind een lekkernij trakteert die helemaal bij hem of haar past? Dan zijn de donuts van JJ Donuts iets voor jou!

In onze donut webshop kun jij jouw donuts helemaal zo maken als jij wilt. Naast een uitgebreid assortiment aan kant en klare donut boxen, kun je bij ons ook jouw doos helemaal samenstellen zoals jij zelf wilt. Wil jij donuts in een bepaalde kleur? Wil jij een foto van jouw kind op de donuts? Wil jij bepaalde snoepjes of strooisels op elke donut? Vrijwel niets is onmogelijk.

Zo creëer jij een unieke traktatie die past bij jouw kind en waarmee je zeker een goede beurt maakt.

Donuts trakteren op school is natuurlijk super leuk en moet echt een feestje zijn. Klik op de knoppen onder de afbeelding om direct naar een categorie in onze webshop te gaan waar jij allemaal leuke donuts kunt uitzoeken.

Snel en makkelijk thuisbezorgd

JJ Donuts biedt diverse voordelen ten opzichte van een andere winkel.

  • Wij maken jouw bestelling pas nadat jij de bestelling hebt geplaatst. Jouw donuts worden dus – met de hand – vers voor je gemaakt. Zo smaken onze donuts altijd super lekker!
  • Je kan onze donuts helemaal zelf samenstellen. Zo hoef je nooit een donut te kopen die je eigenlijk niet wilt. Alles is bij ons mogelijk (nouja bijna alles ;-)).
  • Je kunt jouw donuts gewoon thuis vanaf de bank bestellen en wij zorgen ervoor dat ze snel thuisbezorgd worden. Wel zo gemakkelijk. Als je voor 12:00 uur bestelt, dan krijg je ze de dag erna al bezorgd.
JJ Donuts - donuts trakteren - donuts bestellen doe je bij de online donut shop

Kun je jouw gewenste donuts niet vinden? Geen probleem! Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat de verjaardag van jouw kind er eentje wordt om nooit te vergeten!