Eenvoudig online gebak bestellen

Online gebak bestellen? Het kan bij JJ Donuts. JJ Donuts is een van de eerste Nederlandse bedrijven waarbij je online de lekkerste gebakjes kan bestellen. Ons assortiment bestaat uit de allerbeste donuts, de meest heerlijke muffins en geweldige brownies.

Het was onze gedachte dat iedereen in heel Nederland moet kunnen genieten van gebak. Waar je ook woont en ook al is een bakkerij of supermarkt niet dichtbij. Dus kwamen wij op het idee om een webshop te starten waarbij we donuts, muffins en brownies online verkopen. Wel zo makkelijk, want iedereen heeft tegenwoordig internet. Je kan dus vanuit jouw luie stoel direct gebak bestellen.

Niet alleen het feit dat je bij ons vers gebak online kan bestellen is uniek. Wij zijn ook een van de weinige bedrijven waarbij je gevulde donuts kan kopen. Je kan daarnaast ook zelf jouw ultieme donut samenstellen, of een doos kopen waarbij je ze allemaal zelf kan maken. Met onze Doe het zelf kit is de enige limiet jouw fantasie.

Naast donuts verkopen we ook muffins en brownies. Heerlijke traktaties voor elk moment en elke gelegenheid. Heb jij een zakelijke meeting, een verjaardag, of gewoon zomaar voor bij de koffie? Het gebak van JJ Donuts is er voor elke situatie.

We zijn ook constant bezig om te kijken hoe we het assortiment nog verder kunnen uitbreiden, zodat JJ Donuts jouw one-stop-shop wordt voor alles wat lekker is.

Het bestelproces is heel makkelijk:

  • Kies de donuts, muffins of brownies uit ons assortiment die jij lekker vindt. We hebben vele soorten gebak, dus er is voor ieder wat wils.
  • Kies eventueel een van onze cadeau-opties, voor als je de lekkernijen aan iemand anders wil geven.
  • Plaats jouw bestelling, reken deze makkelijk en veilig online af.
  • Wij doen de rest. We zorgen ervoor dat jouw lekkernijen op de door jou gekozen datum worden geleverd. Waar dan ook in Nederland.
  • Smullen maar.
JJ Donuts - online gebak bestellen - muffins donuts en brownies