Kinderfeestje traktaties van JJ Donuts

Kinderfeestje traktaties. Organiseer jij een kinderfeestje en ben je op zoek naar een originele traktatie? Is jouw kind jarig geweest en is het tijd om te trakteren op school? Hebben jullie iets te vieren en wil je wat lekkers op tafel zetten? Dan heeft JJ Donuts de lekkernij die past bij jouw gelegenheid. Het assortiment van JJ Donuts bestaat uit grote donuts, mini donuts, muffins, brownies en wafels. Al deze heerlijke verwennerij komt in vele soorten, kleuren en smaken. Zo is er altijd wat lekkers in onze webshop te koop.

Voor kinderen hebben wij een speciaal aanbod van kindergebak. Elk kinderfeestje wordt nog leuker met onze vrolijke donuts met gezichtjes, plaatjes en vele kleuren. Ook onze muffins, wafels en brownies zijn zeer geschikt voor kinderfeestjes, traktaties of een andere gelegenheid voor jouw kind. Met de heerlijke gekleurde dips, zijn onze kindertaartjes super origineel én lekker. Bij het openen van de doos zal elk kind een grote glimlach krijgen.

JJ Donuts heeft een uitgebreid assortiment aan heerlijke producten voor elke gelegenheid:

  • Kinderfeestjes
  • Verjaardagen
  • Traktaties (op school)
  • Andere feestjes
  • Ter vervanging van regulier kindergebak en kindertaart
  • Als originele lekkernij.

Bekijk hier onze grote donut kinderboxen, mini donut kinderboxen en hier onze losse kinderdonuts.

Staat de door jou gewenste donut, muffin, brownie of wafel niet in onze webshop? Geen nood! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

JJ Donuts - Kinderfeest kindergebak kindertaart trakteren
JJ Donuts - Kinderfeestje traktaties