Eenvoudig donuts online bestellen

JJ Donuts is een van de eerste Nederlandse bedrijven waarbij je donuts online kan bestellen.

Het was onze gedachte dat iedereen in heel Nederland moet kunnen genieten van donuts. Waar je ook woont en ook al is een bakkerij of supermarkt niet dichtbij. Dus kwamen wij op het idee om een webshop te starten waarbij we donuts online verkopen. Wel zo makkelijk, want iedereen heeft tegenwoordig internet.

Niet alleen het feit dat je bij ons verse donuts online kan bestellen is uniek. Wij zijn ook een van de weinige bedrijven waarbij je gevulde donuts kan kopen. Je kan daarnaast ook zelf jouw ultieme donut samenstellen, of een doos kopen waarbij je ze allemaal zelf kan maken. Met onze Doe het zelf kit is de enige limiet jouw fantasie.

Naast donuts verkopen we ook muffins, brownies en wafels. Ook zo’n heerlijke traktatie voor elke gelegenheid. We zijn daarnaast ook constant bezig om te kijken hoe we het assortiment nog verder kunnen uitbreiden, zodat JJ Donuts jouw one-stop-shop wordt voor alles wat lekker is.

Het bestelproces is heel makkelijk:

  • Kies de donuts uit ons assortiment die jij lekker vindt. We hebben vele soorten donuts, dus er is voor ieder wat wils.
  • Kies eventueel een van onze cadeau-opties, voor als je de lekkernijen aan iemand anders wil geven.
  • Plaats jouw bestelling, reken deze makkelijk en veilig online af.
  • Wij doen de rest. We zorgen ervoor dat jouw donuts (of muffins) op de door jou gekozen datum worden geleverd. Waar dan ook in Nederland.
  • Smullen maar.