JJ Donuts FAQ

Bij JJ Donuts krijgen we regelmatig vragen over onze producten of de levering. Om het voor jou als klant zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we hier de meest gestelde vragen opgesomd, inclusief een antwoord. Zo hoef jij waarschijnlijk dus geen mailtje te typen naar ons en heb je direct een antwoord op jouw vraag. Wel zo handig!

Betalen en Bezorgen

Ja! JJ Donuts bezorgt door heel Nederland én heel België. Dus waar je ook bent in Nederland of België, je kan altijd bij ons bestellen! Ook worden onze lekkernijen op de Wadden eilanden bezorgd, echter wel een dag later dan in de rest van het land.

Omdat we alle donuts, muffins en brownies vers maken, hebben we eventjes tijd nodig om jouw bestelling te maken.

Dit betekent:

  • voor 12 uur besteld, wordt jouw bestelling de volgende dag bezorgd.
  • na 12 uur besteld, wordt jouw bestelling op de tweede dag bezorgd.

Tijdens het afrekenen kan je met onze handige datumprikker ook een andere bezorgdatum instellen, dus bijvoorbeeld als je de donuts over een week bezogrgd wilt hebben. Je vindt deze mogelijkheid bij het invullen van jouw adresgegevens.

De verzendkosten van onze pakketten bedragen € 6,95 in Nederland en € 9,95 naar België.

Wij verzenden onze Donuts en andere lekkernijen via Packs.

Bij het invullen van jouw adresgegevens, zie je de mogelijkheid om een tijdvak aan te geven.

De pakketdienst bezorgd standaard tussen 09.00 en 18.30 uur. Houd hier dus rekening mee wanneer je jouw bestelling plaatst en een bezorgdatum kiest.

Je kan ervoor kiezen om een bestelling te plaatsen met tijdsgarantie. Je kan dan kiezen om jouw bestelling voor 09.00, 10.30 of 12.00 uur bezorgd te krijgen. Echter zijn hier wel vrij hoge kosten aan verbonden, namelijk € 18.95.

Ja, het is mogelijk om de buren jouw bestelling in ontvangst te laten nemen. Geef dit aan bij de notities in de bestelling, voor het afrekenen.

JJ Donuts - bestelinformatie - notities

Je kan bij JJ Donuts betalen via:

  • iDeal
  • CreditCard
  • Sofort
  • Bancontact

Tip!

Wij leveren niet op zondag of maandag, maar heb je op die dagen donuts nodig, dan kun je ze gerust eerder laten bezorgen en invriezen!

Handig voor als je niet thuis bent

De donuts van JJ Donuts kun je maanden in de vriezer bewaren. Dit is ideaal, want op het moment dat je ze ontdooit, zijn ze vers en super lekker!

Bewaren van Donuts

De donuts hebben een bewaartijd van 3 dagen. Hierna raden wij niet aan om ze nog te eten. Uiteraard is dit wel enigszins afhankelijk van de temperatuur; bij grote warmte kan het een dag minder. Plaats de donuts dan in de vriezer.

Bewaar de donuts niet in de koelkast: hier drogen ze uit en gaat de smaak verloren!

De donuts kunnen in de vriezer bewaard worden. Omdat JJ Donuts elke dag de donuts vers maakt voor elke bestelling, kan je ze direct bij aankomst invriezen. In de vriezer blijven ze enkele maanden goed.

Serveertip: 4 uur voor gebruik uit de vriezer halen en op kamertemperatuur laten komen. Zo geniet je van een heerlijke verse donut!

Aantallen en Prijzen

We houden allemaal van korting, dat is duidelijk. Wij proberen echter al een hele scherpe prijs te hanteren, zodat je standaard voordeel hebt bij JJ Donuts.

Wil jij een grote bestelling plaatsen, van minimaal 200 donuts, dan sturen we jou graag een nog scherpere offerte. Hierbij is het wel van belang dat je maximaal 4 verschillende donut uitvoeringen kiest. Neem in dat geval contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bij JJ Donuts kan je donuts bestellen in de volgende aantallen:

  • de grote donuts gaan per 12 stuks, uitzondering van de kant en klare donut boxen van 6 donuts.
  • de mini’s gaan per 20 stuks en zijn per doos te bestellen.

Tip!

Wil jij een grote bestelling plaatsen?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Boven de 200 donuts kunnen we je een extra scherpe offerte sturen. Wel belangrijk om onthouden dat je dan maximaal 4 verschillende donuts kan laten maken.

Ingrediënten

Met een glutenallergie kan je de donuts van JJ Donuts helaas niet eten. Al onze donuts bevatten gluten.

We hebben echter wel een goede oplossing voor als er iemand in het gezelschap een gluten allergie heeft: JJ Donuts kan in dat geval een heerlijk glutenvrij appelrondje leveren in plaats van een donut. Vraag hiernaar in de notities bij jouw bestelling en wij regelen het voor je!

Voor informatie over alle ingrediënten kan je terecht op onze ingrediëntenpagina.