JJ Donuts FAQ

Bij JJ Donuts krijgen we regelmatig vragen over onze producten of de levering. Om het voor jou als klant zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we hier de meest gestelde vragen opgesomd, inclusief een antwoord. Zo hoef jij waarschijnlijk dus geen mailtje te typen naar ons en heb je direct een antwoord op jouw vraag. Wel zo handig!

Betalen en Bezorgen

Ja! JJ Donuts bezorgt door heel Nederland én heel België. Dus waar je ook bent in Nederland of België, je kan altijd bij ons bestellen! Ook worden onze lekkernijen op de Wadden eilanden bezorgd, echter wel een dag later dan in de rest van het land.

Omdat we alle donuts, muffins en brownies vers maken, hebben we eventjes tijd nodig om jouw bestelling te maken.

Dit betekent:

 • voor 12 uur besteld, wordt jouw bestelling de volgende dag bezorgd.
 • na 12 uur besteld, wordt jouw bestelling op de tweede dag bezorgd.

Tijdens het afrekenen kan je met onze handige datumprikker ook een andere bezorgdatum instellen, dus bijvoorbeeld als je de donuts over een week bezogrgd wilt hebben. Je vindt deze mogelijkheid bij het invullen van jouw adresgegevens.

De verzendkosten van onze pakketten bedragen € 6,95 in Nederland en € 9,95 naar België.

Daarnaast kunt je jouw bestelling bij een DHL servicepunt laten bezorgen. De kosten hiervan zijn € 5,95.

Overige bezorgopties:

 • Avondbezorging (18:00 – 21:30): € 1,95 extra
 • Niet bij de buren bezorgen: € 0,95 extra
 • Zaterdagbezorging: € 2,95 extra
 • Bezorging voor 11:00: € 9,95 extra

Wij verzenden onze donuts en andere lekkernijen via DHL.

De pakketdienst bezorgt standaard tussen 14.00 en 18.00 uur. Houd hier dus rekening mee wanneer je jouw bestelling plaatst en een bezorgdatum kiest.

Je kan ervoor kiezen om een bestelling te plaatsen met tijdsgarantie. Je kunt er voor kiezen om je bestelling ook in de avond (18:00 – 21:30) te laten bezorgen, of om voor 11:00 te laten bezorgen. Beide opties kosten wel wat extra.

Wil je niet extra betalen voor een bepaalde tijd? We bieden hierbij enkele alternatieven :

 • Bestel de donuts iets eerder en laat ze een week vantevoren bezorgen. Dit is een super oplossing als je thuis een vriezer hebt waar ze in kunnen. In de vriezer blijven ze maanden goed. Bekijk hiernaast onze bewaartips.
 • De donuts blijven sowieso 3 dagen goed, dus 1 dag eerder laten bezorgen is ook een goede optie.

Ja, het is mogelijk om de buren jouw bestelling in ontvangst te laten nemen. DHL kan dit proberen.

Wil je perse niet dat je bestelling bij de buren afgeleverd wordt, dan kun je dit als optie selecteren bij het afrekenproces.

Je kan bij JJ Donuts betalen via:

 • iDeal
 • CreditCard
 • Sofort
 • Bancontact

Je kan vanaf oktober 2020 bij JJ Donuts een bestelling naar diverse afleveradressen versturen. Dit gaat gemakkelijk in 1x. Heb je bijvoorbeeld 5 producten in je winkelmand, dan kun je die naar 5 verschillende adressen sturen, zonder 5x apart te hoeven bestellen.

Een handleiding voor hoe dit werkt vind je hier. 

Tip!

Wij leveren niet op zondag of maandag, maar heb je op die dagen donuts nodig, dan kun je ze gerust eerder laten bezorgen en invriezen!

Handig voor als je niet thuis bent

De donuts van JJ Donuts kun je maanden in de vriezer bewaren. Dit is ideaal, want op het moment dat je ze ontdooit, zijn ze vers en super lekker!

Afhalen

Afhalen van je bestelling is zeker mogelijk.

Je kunt dit tijdens het afrekenproces invoeren en een afhaaldatum en tijd kiezen. Wanneer je voor 21.00 uur bestelt, kun je je bestelling de volgende dag al bij ons ophalen in Voorburg.

Afhaalinstructies:

JJ Donuts Pick-Up Point

Navigeren naar: Raadhuisstraat 47 a

Voorburg. + Locatie Oude Stadhuis Voorburg (Rechts naast de supermarkt Hoogvliet).

Zodra je er bent bel mij (Martin) dan aub op: 0647159115

Dan kom ik met de bestelling naar je toe.

 • Wij hebben geen winkel, maar een bakkerij-werkplaats.
 • Afhalen kan alleen op tijdafspraak.
 • Adres voorzijde: Herenstraat 42= promenade, achterzijde: Raadhuisstraat 47A = Auto parkeren en ik breng de bestelling bij je.

Belangrijk!

Wij versturen vers-pakketten met donuts, daarvoor is het belangrijk dat je die dag thuis bent om het pakket in ontvangst te nemen!

Verzend informatie

Wij versturen vers-pakketten donuts, daarvoor is het belangrijk dat je die dag thuis bent om het pakket in ontvangst te nemen!
Het pakket wordt bij niet thuis – bij de buren aangeboden, maar als die ook niet thuis zijn, gaat het pakket naar het depot in jouw regio.
De pakketdienst werkt met een GPS systeem en registreert de locatie en acties van de pakketbezorger.
Met dit depot kun je het de volgende werkdag contact opnemen voor afleveren of ophalen op telefonische afspraak.
Bij een probleem doen wij alles om dit op te lossen. Wij zijn echter niet aansprakelijk voor een NIET THUIS levering.

Bewaren van Donuts

De donuts hebben een bewaartijd van 3 dagen. Hierna raden wij niet aan om ze nog te eten. Uiteraard is dit wel enigszins afhankelijk van de temperatuur; bij grote warmte kan het een dag minder. Plaats de donuts dan in de vriezer.

Bewaar de donuts niet in de koelkast: hier drogen ze uit en gaat de smaak verloren!

De donuts kunnen in de vriezer bewaard worden. Omdat JJ Donuts elke dag de donuts vers maakt voor elke bestelling, kan je ze direct bij aankomst invriezen. In de vriezer blijven ze enkele maanden goed.

Serveertip: 2 uur voor gebruik uit de vriezer halen en op kamertemperatuur laten komen. Zo geniet je van een heerlijke verse donut! Houd je van een beetje koel, haal ze dan 30-45 minuten vantevoren uit de vriezer en laat ze op kamertemperatuur komen.

Aantallen en Prijzen

We houden allemaal van korting, dat is duidelijk. Wij proberen echter al een hele scherpe prijs te hanteren, zodat je standaard voordeel hebt bij JJ Donuts.

Wil jij een grote bestelling plaatsen, van minimaal 200 donuts, dan sturen we jou graag een nog scherpere offerte. Hierbij is het wel van belang dat je maximaal 4 verschillende donut uitvoeringen kiest. Neem in dat geval contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bij JJ Donuts kan je donuts bestellen in de volgende aantallen:

 • de grote donuts gaan per 12 stuks, uitzondering van de kant en klare donut boxen van 6 donuts.
 • de mini’s gaan per 20 stuks en zijn per doos te bestellen.

Tip!

Wil jij een grote bestelling plaatsen?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Boven de 200 donuts kunnen we je een extra scherpe offerte sturen. Wel belangrijk om onthouden dat je dan maximaal 4 verschillende donuts kan laten maken.

Ingrediënten

Met een glutenallergie kan je onze reguliere donuts helaas niet eten. Maar we hebben goed nieuws voor je!

Vanaf juni 2019 kan je wel onze speciale Vegan en Glutenvrije donuts eten! Ontwikkeld voor iedereen met een glutenallergie of mensen die gewoon geen gluten willen eten.

Deze nieuwe donuts zijn 100% glutenvrij en worden gemaakt in een speciale, glutenvrije bakkerij. Daarnaast zijn deze heerlijke donuts ook nog eens 100% veilig voor iedereen die veganistisch eet, suikervrij eet, of notenvrij eet. Je vindt de ingrediënten van deze Vegan en Glutenvrije donuts bij elke donut. Zo weet jij zeker dat je deze donuts met een gerust hart kunt proberen.

Voor informatie over alle ingrediënten van de reguliere donuts kan je terecht op onze ingrediëntenpagina.

Jazeker! Vanaf juni 2019 kan je onze speciale Vegan en Glutenvrije donuts eten!

Deze nieuwe donuts zijn  gemaakt met 100% plantaardige ingrediënten. Dus geen eiwitten, melk of lactose of bindmiddel. Geen dierlijke E nummers. 100% veilig voor iedereen die veganistisch eet! Daarnaast zijn deze donuts ook 100% glutenvrij en worden ze gemaakt in een speciale, glutenvrije bakkerij. Ook geschikt voor iedereen die suikervrij eet, of notenvrij eet. Je vindt de ingrediënten van deze Vegan en Glutenvrije donuts bij elke donut. Zo weet jij zeker dat je deze donuts met een gerust hart kunt proberen.

Voor informatie over alle ingrediënten van de reguliere donuts kan je terecht op onze ingrediëntenpagina.

Jazeker! Vanaf juni 2019 kan je onze speciale Vegan en Glutenvrije donuts eten!

Deze nieuwe donuts zijn uitermate geschikt voor iedereen die suikervrij eet, of notenvrij eet aangezien ze geen suikers of noten bevatten. Deze heerlijke donuts zijn gemaakt met 100% plantaardige ingrediënten. Dus geen eiwitten, melk of lactose of bindmiddel. Geen dierlijke E nummers. 100% veilig voor iedereen die veganistisch eet! Daarnaast zijn deze donuts ook 100% glutenvrij en worden ze gemaakt in een speciale, glutenvrije bakkerij.

Je vindt de ingrediënten van deze Vegan en Glutenvrije donuts bij elke donut. Zo weet jij zeker dat je deze donuts met een gerust hart kunt proberen.

Voor informatie over alle ingrediënten van de reguliere donuts kan je terecht op onze ingrediëntenpagina.