JJ Donuts FAQ

Bij JJ Donuts krijgen we regelmatig vragen over onze producten of de levering. Om het voor jou als klant zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we hier de meest gestelde vragen opgesomd, inclusief een antwoord. Zo hoef jij waarschijnlijk dus geen mailtje te typen naar ons en heb je direct een antwoord op jouw vraag. Wel zo handig!

Betalen en Bezorgen

Ja! JJ Donuts bezorgt door heel Nederland én heel België. Dus waar je ook bent in Nederland of België, je kan altijd bij ons bestellen! Ook worden onze lekkernijen op de Wadden eilanden bezorgd, echter wel een dag later dan in de rest van het land.

Omdat we alle donuts, muffins en brownies vers maken, hebben we eventjes tijd nodig om jouw bestelling te maken.

Dit betekent:

  • voor 12 uur besteld, wordt jouw bestelling de volgende dag bezorgd.
  • na 12 uur besteld, wordt jouw bestelling op de tweede dag bezorgd.

Tijdens het afrekenen kan je met onze handige datumprikker ook een andere bezorgdatum instellen, dus bijvoorbeeld als je de donuts over een week bezogrgd wilt hebben. Je vindt deze mogelijkheid bij het invullen van jouw adresgegevens.

De verzendkosten van onze pakketten bedragen € 6,95 in Nederland en € 9,95 naar België.

Wij verzenden onze Donuts en andere lekkernijen via Packs.

Bij het invullen van jouw adresgegevens, zie je de mogelijkheid om een tijdvak aan te geven.

De pakketdienst bezorgd standaard tussen 09.00 en 18.30 uur. Houd hier dus rekening mee wanneer je jouw bestelling plaatst en een bezorgdatum kiest.

Je kan ervoor kiezen om een bestelling te plaatsen met tijdsgarantie. Je kan dan kiezen om jouw bestelling voor 09.00, 10.30 of 12.00 uur bezorgd te krijgen. Echter zijn hier wel vrij hoge kosten aan verbonden, namelijk € 18.95 (dus 12 euro bovenop reguliere bezorgkosten).

Wij snappen dat deze kosten vrij hoog zijn en daarom willen we hierbij enkele alternatieven bieden”:

  • Bestel de donuts iets eerder en laat ze een week vantevoren bezorgen. Dit is een super oplossing als je thuis een vriezer hebt waar ze in kunnen. In de vriezer blijven ze maanden goed. Bekijk hiernaast onze bewaartips.
  • De donuts blijven sowieso 3 dagen goed, dus 1 dag eerder laten bezorgen is ook een goede optie.

Ja, het is mogelijk om de buren jouw bestelling in ontvangst te laten nemen. Geef dit aan bij de notities in de bestelling, voor het afrekenen.

JJ Donuts - bestelinformatie - notities

Je kan bij JJ Donuts betalen via:

  • iDeal
  • CreditCard
  • Sofort
  • Bancontact

Tip!

Wij leveren niet op zondag of maandag, maar heb je op die dagen donuts nodig, dan kun je ze gerust eerder laten bezorgen en invriezen!

Handig voor als je niet thuis bent

De donuts van JJ Donuts kun je maanden in de vriezer bewaren. Dit is ideaal, want op het moment dat je ze ontdooit, zijn ze vers en super lekker!

Belangrijk!

Wij versturen vers-pakketten met donuts, daarvoor is het belangrijk dat je die dag thuis bent om het pakket in ontvangst te nemen!

Verzend informatie

Wij versturen vers-pakketten donuts, daarvoor is het belangrijk dat je die dag thuis bent om het pakket in ontvangst te nemen!
Het pakket wordt bij niet thuis – bij de buren aangeboden, maar als die ook niet thuis zijn, gaat het pakket naar het depot in jouw regio.
De pakketdienst werkt met een GPS systeem en registreert de locatie en acties van de pakketbezorger.
Met dit depot kun je het de volgende werkdag contact opnemen voor afleveren of ophalen op telefonische afspraak.
Bij een probleem doen wij alles om dit op te lossen. Wij zijn echter niet aansprakelijk voor een NIET THUIS levering.

Bewaren van Donuts

De donuts hebben een bewaartijd van 3 dagen. Hierna raden wij niet aan om ze nog te eten. Uiteraard is dit wel enigszins afhankelijk van de temperatuur; bij grote warmte kan het een dag minder. Plaats de donuts dan in de vriezer.

Bewaar de donuts niet in de koelkast: hier drogen ze uit en gaat de smaak verloren!

De donuts kunnen in de vriezer bewaard worden. Omdat JJ Donuts elke dag de donuts vers maakt voor elke bestelling, kan je ze direct bij aankomst invriezen. In de vriezer blijven ze enkele maanden goed.

Serveertip: 2 uur voor gebruik uit de vriezer halen en op kamertemperatuur laten komen. Zo geniet je van een heerlijke verse donut! Houd je van een beetje koel, haal ze dan 30-45 minuten vantevoren uit de vriezer en laat ze op kamertemperatuur komen.

Aantallen en Prijzen

We houden allemaal van korting, dat is duidelijk. Wij proberen echter al een hele scherpe prijs te hanteren, zodat je standaard voordeel hebt bij JJ Donuts.

Wil jij een grote bestelling plaatsen, van minimaal 200 donuts, dan sturen we jou graag een nog scherpere offerte. Hierbij is het wel van belang dat je maximaal 4 verschillende donut uitvoeringen kiest. Neem in dat geval contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bij JJ Donuts kan je donuts bestellen in de volgende aantallen:

  • de grote donuts gaan per 12 stuks, uitzondering van de kant en klare donut boxen van 6 donuts.
  • de mini’s gaan per 20 stuks en zijn per doos te bestellen.

Tip!

Wil jij een grote bestelling plaatsen?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Boven de 200 donuts kunnen we je een extra scherpe offerte sturen. Wel belangrijk om onthouden dat je dan maximaal 4 verschillende donuts kan laten maken.

Ingrediënten

Met een glutenallergie kan je onze reguliere donuts helaas niet eten. Maar we hebben goed nieuws voor je!

Vanaf juni 2019 kan je wel onze speciale Vegan en Glutenvrije donuts eten! Ontwikkeld voor iedereen met een glutenallergie of mensen die gewoon geen gluten willen eten.

Deze nieuwe donuts zijn 100% glutenvrij en worden gemaakt in een speciale, glutenvrije bakkerij. Daarnaast zijn deze heerlijke donuts ook nog eens 100% veilig voor iedereen die veganistisch eet, suikervrij eet, of notenvrij eet. Je vindt de ingrediënten van deze Vegan en Glutenvrije donuts bij elke donut. Zo weet jij zeker dat je deze donuts met een gerust hart kunt proberen.

Voor informatie over alle ingrediënten van de reguliere donuts kan je terecht op onze ingrediëntenpagina.

Jazeker! Vanaf juni 2019 kan je onze speciale Vegan en Glutenvrije donuts eten!

Deze nieuwe donuts zijn  gemaakt met 100% plantaardige ingrediënten. Dus geen eiwitten, melk of lactose of bindmiddel. Geen dierlijke E nummers. 100% veilig voor iedereen die veganistisch eet! Daarnaast zijn deze donuts ook 100% glutenvrij en worden ze gemaakt in een speciale, glutenvrije bakkerij. Ook geschikt voor iedereen die suikervrij eet, of notenvrij eet. Je vindt de ingrediënten van deze Vegan en Glutenvrije donuts bij elke donut. Zo weet jij zeker dat je deze donuts met een gerust hart kunt proberen.

Voor informatie over alle ingrediënten van de reguliere donuts kan je terecht op onze ingrediëntenpagina.

Jazeker! Vanaf juni 2019 kan je onze speciale Vegan en Glutenvrije donuts eten!

Deze nieuwe donuts zijn uitermate geschikt voor iedereen die suikervrij eet, of notenvrij eet aangezien ze geen suikers of noten bevatten. Deze heerlijke donuts zijn gemaakt met 100% plantaardige ingrediënten. Dus geen eiwitten, melk of lactose of bindmiddel. Geen dierlijke E nummers. 100% veilig voor iedereen die veganistisch eet! Daarnaast zijn deze donuts ook 100% glutenvrij en worden ze gemaakt in een speciale, glutenvrije bakkerij.

Je vindt de ingrediënten van deze Vegan en Glutenvrije donuts bij elke donut. Zo weet jij zeker dat je deze donuts met een gerust hart kunt proberen.

Voor informatie over alle ingrediënten van de reguliere donuts kan je terecht op onze ingrediëntenpagina.