Wil jij iets lekkers trakteren?

Heb jij iets te vieren en wil jij trakteren? Dan heeft JJ Donuts iets lekkers voor jou! Wij hebben vele lekkernijen voor feestjes, verjaardagen en traktaties!

Met het assortiment van donuts, muffins, brownies, wafels en stroopwafels, heeft JJ Donuts een lekkernij voor elke gelegenheid als het om trakteren gaat.

Wil jij trakteren omdat je jarig bent (geweest)?

Wil jij trakteren omdat je afscheid neemt?

Wil jij trakteren om een geboorte kenbaar te maken, of juist om de zwangerschap mede te delen?

Wil je trakteren om iemand of meerdere mensen te bedanken?

Of wil je gewoon zomaar wat lekkers trakteren?

Dan kan je bij JJ Donuts terecht met een breed assortiment aan kant en klare traktaties. Voor elke gelegenheid hebben wij een passende traktatie. Deze zijn in diverse thema’s en kleuren te verkrijgen. We passen ons assortiment ook aan aan de actuele seizoenen, feestdagen en evenementen.

Alle donuts, muffins, brownies, wafels en stroopwafels worden bezorgd op het door jou gekozen adres. Wel zo handig; je kan ze dus direct op de locatie waar jij ze wilt uitdelen laten bezorgen. Al onze lekkernijen zitten in een mooie en handige doos.

Inspiratie om traktatie-stress te voorkomen

Traktatie-stress is tegenwoordig een ding. Gelukkig hoeft dat bij JJ Donuts niet! Wij helpen jou graag om wat ideeën op te doen voor jouw traktatie. Bekijk bijvoorbeeld onze Inspiratie pagina. Hier tref je allerlei foto’s van donuts die door andere mensen besteld zijn.

Kom je er nog steeds niet uit? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder. Zo kan je via Facebook chat altijd met ons chatten; we reageren doorgaans heel snel.

JJ Donuts - Trakteren - Een traktatie voor elke gelegenheid

De traktatie-service van JJ Donuts

Om het trakteren zo makkelijk mogelijk te maken voor jou, denken wij graag met je mee. Zo bieden wij:

  • Inspiratie voor jouw traktatie;
  • Bestelgemak; handige kant en klare boxen, of juist een doe het zelf pakket welke je helemaal zelf kan samenstellen;
  • Honderden producten om uit te kiezen. Bekijk ons assortiment hier;
  • Elke lekkernij vers voor jou gemaakt;
  • Snelle leveren, op de dag en locatie waar jij wilt. Door heel Nederland en België. Geen plaats is uitgesloten van levering in deze landen.
  • Bij elk product vermelden we wat erin zit. Ook hebben we een uitgebreide ingrediënten pagina. Zo weet je precies wat je eet.