Lekker griezelen met de monsterdonuts van JJ Donuts

JJ Donuts - monsterdonuts - grote monster donutDe monsterdonuts van JJ Donuts zijn de ideale lekkernij om lekker mee te griezelen. Speciaal ontwikkeld voor iedereen die van een beetje eng, maar toch lekker houdt.

We hebben elke donut rijkelijk versierd met diverse strooisels en lijnen en voorzien van oogjes, mondjes en tanden. Daarnaast zijn de donuts gedipt in een variëteit van kleuren, zodat elke monsterdonut box niet alleen eng is, maar ook heel goed oogt.

De monsterdonuts zijn ideaal voor kinderfeestjes, trakteren na een verjaardag, Halloween, een horroravond met jouw vriendengroep, of gewoon zomaar om te laten zien dat jij stoer genoeg bent om deze donuts aan te kunnen. Door de hoeveelheid kleuren en gezichtjes, is het niet alleen leuk om uit te delen, maar staat het ook goed op een schaal op elke tafel.

Onze monsterdonuts zijn er in drie verschillende donut boxen. De mini donuts kun je kopen met 20 tot 32 donuts in een box, terwijl de grote donuts per 6 verpakt worden.

Heb jij speciale wensen en wil je jouw donuts net iets anders? Geen probleem! In principe is vrijwel alles mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

JJ Donuts - monsterdonuts - mini monster donut