Nieuwe website online!

Het is zover. De nieuwe website van JJ Donuts is online.

We hebben er lang en hard aan gewerkt om een geheel nieuwe stijl te verwezenlijken en de gebruikerservaring te vergroten. Het gemak van jou als bezoeker staat bij de nieuwe website voorop.

We hebben de nieuwe site gemakkelijk navigeerbaar en overzichtelijk gemaakt, zodat jij snel de lekkernij kan vinden die bij jou past.

Naast de nieuwe website is het je wellicht ook opgevallen dat we een nieuw logo hebben en gebruik maken van wat nieuwe kleuren. We wilden een nieuwe frisse look en vinden zelf dat dit geslaagd is. Wat vind jij?

Verder hebben we ook hard gewerkt aan een nieuw assortiment. Hierin tref je naast oude bekende donuts, ook vele nieuwe lekkernijen, zoals muffins en brownies. We verkopen nu ook donut boxen. Dit is een easy choice voor iedereen die niet zelf een doos wil samenstellen, maar toch wil genieten van een doos vol lekkers. We hebben al aardig wat donut boxen om uit te kiezen, dus er is voor ieder wat wils.

“De nieuwe website van JJ Donuts staat in het teken van gebruikersgemak en gebruikerservaring. Wat vind jij van de website?”