Oma viert haar 90ste verjaardag met donuts

JJ Donuts - Oma viert haar 90ste verjaardag met donutsDe donuts van JJ Donuts zijn voor iedereen, het maakt niet uit hoe oud je bent. Oma van Lotten werd onlangs 90 jaar en wilde voor haar verjaardag feestelijke donuts met een plaatje van 90 jaar erop. Wij hebben enkele leuke plaatjes voor haar uitgezocht en een paar dozen met donuts voor haar gemaakt. Deze zijn uitgedeeld aan de verzorgers van het verzorgingshuis en aan de hele familie tijdens het familiefeest. Naast de verjaardagsdonuts, hebben we voor oma van Lotten ook kinderdonuts gemaakt, met vrolijke gezichtjes, voor de kleinkinderen.

Oma van Lotten vond de donuts zo lekker, dat ze deze leuke foto stuurde om te laten zien. Bedankt voor de foto en fijn dat jullie allemaal genoten hebben van de donuts.

Zo blijkt maar dat je niet te jong óf oud kunt zijn om van onze donuts te genieten! Wij vinden het super leuk om voor dergelijke gelegenheden iets speciaals te maken en vrijwel alles is mogelijk.

Wil jij ook een unieke lekkernij voor jouw familie, vrienden of andere gasten op tafel zetten bij jouw verjaardag? Bekijk dan ons assortiment met feestelijke donutboxen.

Wil jij ook een leuke foto, plaatje of logo op jouw donuts om ze helemaal uniek te maken? Met onze logo donuts kun jij ze helemaal zelf maken.

Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op.