Welke donut geef jij jouw geliefde bij het ontbijt?

JJ Donuts - Verwen je geliefde met een donut bij het ontbijtEen donut bij het ontbijt is pure verwennerij in de morgen. Heerlijk wakker worden en genieten van jouw ultieme lekkernij; een donut speciaal voor jou of jouw geliefde gemaakt!

JJ Donuts heeft een uitgebreid assortiment aan donuts, maar ook aan andere lekkernijen die jij perfect kunt gebruiken bij een ontbijtje (op bed). Zo hebben wij ook heerlijke muffins, smeuïge brownies en knapperige wafels en stroopwafels. Allemaal in diverse varianten en de meeste ook nog eens zelf te versieren, of naar keuze door ons te laten versieren.

De donuts van JJ Donuts zijn uniek omdat ze gevuld zijn, vers gemaakt en al kant en klaar in een box verkocht worden. Lekker en makkelijk voor jou! Zijn onze donut boxen toch niet helemaal wat jij wilt? Geen probleem! Met onze losse donuts vindt jij zeker wat je zoekt.

Wij verkopen naast de reguliere, grote donuts, ook mini donuts. Een lekkere kleine snack voor bij de koffie, als traktatie of gewoon zomaar.

Een greep uit de mogelijkheden voor een donut bij het ontbijt:

De mogelijkheden zijn eindeloos en vrijwel alles is mogelijk bij JJ Donuts. Bekijk ook onze mini donut boxen, waarmee je zeker genoeg donuts hebt voor een familie-ontbijt.

Wil jij ook een leuke foto, plaatje of logo op jouw donuts om ze helemaal uniek te maken? Met onze logo donuts kun jij ze helemaal zelf maken.

Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op.