Wat is jouw favoriete donut?

JJ Donuts - welke donut kies jijWelke donut kies jij? Welke donut is jouw favoriet?

Iedereen heeft een andere smaak en dat is maar goed ook. Zoveel mensen, zoveel wensen. Gelukkig heeft JJ Donuts voor iedere smaak een donut!

Houd jij van een grote donut, of een mini donut?

Welke smaak dip kies jij op jouw donut? Houd jij van een chocolade donut, een sinas donut, een cerise donut? Of houd jij van banaan of fondant? We hebben ook donuts zonder dip, met alleen maar een versiering aan lijnen en strooisels; de zogenaamde Naked Donuts.

Wat voor strooisel vind jij het lekkerst op jouw donut? Houd je van chocolade lijnen, choco krullen, disco dip of hartjes? Wil jij jouw donut liever hartig, met nootjes als strooisel? We hebben donuts met pistache noten kruim.

Als jij van bekende merken repen houdt, kun je die ook goed combineren op een donut. Zo kun je een donut met Snickers, Mars, M&M’s of Oreo kopen. Ook hebben we diverse donuts met een Ferrero Rocher of Ferrero Raffaello erop.

Voor iedereen die van vrolijke gezichtjes, griezelige gezichtjes of dieren houdt, hebben we ook allerlei speciale donuts.

Zo zijn veel van onze kinder donuts voorzien van snoepjes, ogen, mondjes en meer om allerlei soorten gezichtjes te maken. Open een doos met kinder donuts en geniet van een variëteit aan smaken en kleuren!

Zoals je ziet is vrijwel alles mogelijk en heeft JJ Donuts allerlei soorten donuts in vele smaken en vele smaak combinaties. Je kunt het zo gek niet bedenken, of wij maken het.

Welke donut kies jij?

Heb jij speciale wensen en wil je jouw donuts net iets anders? Geen probleem! In principe is vrijwel alles mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.